Cazul neobişnuit al femeii născute în urma unui viol, care a cerut arestarea tatălui ei

Un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de viol și apoi a fost eliberat pe cauțiune în cazul unei femei care susține că nașterea ei este dovada faptului că tatăl ei a fost violator.

„Vicky” susține că mama ei biologică avea doar 13 ani când a fost violată de un prieten de familie, care avea în jur de 30 de ani.
Ea crede că un test ADN le-ar oferi polițiștilor dovada, relatează BBC NEWS.

Vicky – care este un pseudonim – a fost adoptată în anii ’70, pe când avea șapte luni. La vârsta de 18 ani, ea a început să-și caute mama biologică și a aflat de la o asistentă socială și din registrele de servicii sociale că ar fi venit pe lume în urma unui viol.

„Am fost furioasă și extrem de afectată pentru mama mea și pentru mine”, a spus ea.

Vicky a reușit să se reîntâlnească cu mama ei naturală după mai mulți ani, în perioada în care cazurile vechi de abuz sexual au început să fie dezvăluite în urma scandalului Jimmy Savile, personalitate tv din Marea Britanie acuzată după moarte de mai multe acte de agresiune sexuală, fapte care s-ar fi petrecut în decursul celor 50 de ani de carieră. Încurajată de acest exemplu, Vicky a acționat, însă mama ei biologică murise între timp.

Inițial, femeii i s-a spus că nu are niciun caz, pentru că „nu este presupusa victimă”. „Am vrut dreptate pentru mama mea, am vrut dreptate pentru mine”, a spus ea.

În final lucrurile s-au mișcat, iar acum femeia este satisfăcută de recenta arestare. Ea își dorește revizuirea definiției victimei unui viol, iar aceasta să includă și persoanele concepute prin viol.

„Sunt hotărâtă să fac o schimbare, astfel încât alte persoane să nu treacă prin ceea ce am trecut eu”, a mai spus femeia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.