Cazul care A SOCAT Romania: A fost gasit MORT acasa

Un bărbat din Galați, infectat cu Covid-19, a murit la domiciliu, după ce a refuzat internarea în spital.

Bărbatul a sunat la 112 marți noaptea, 14 iulie, și a anunțat că se simte foarte rău, însă medicii nu au mai avut cum să-l ajute.

Medicii care s-au deplasat la fața locului l-au găsit în stop cardio-respirator și au fost nevoiți să constate decesul.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, s-a prezentat în 12 iulie la spital având simptome de coronavirus. Bărbatul a refuzat internarea și a preferat să se izoleze la domiciliu.

Între timp, a fost sunat de cei de la DSP pentru a-l informa că testul la Covid-19 a ieșit pozitiv și i s-a recomandat să se interneze în spital, însă a refuzat acest lucru.

„În cursul nopţii precedente echipajele de terapie intensivă SMURD Galaţi au intervenit la un pacient care era externat la domiciliu la cerere, după ce se prezentase Ia UPU în data de 12 iulie, cu tuse seacă, fatigabilitate, simptome apărute în ultimele 10 zile. La apelul care l-a făcut noaptea trecută la dispecerat, era clar că era în disfuncţie respiratorie foarte gravă, echipajul medical l-a găsit în stop cardio-respirator. Nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat. El pe 12 iulie a refuzat internarea. Nu era febril, avea 35, 6 temperatură corporală”, a declarat Angel Trifan, coordonator SMURD Galaţi, potrivit News.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *