JUSTITIE

Cazul care A REVOLTAT o țară întreagă! Lux și opulență pentru cei care DISTRUG destine

Cazul Țăndărei, dosarul despre una dintre cele mai mari și periculoase rețele de trafic de carne vie din România, a șocat întreaga opinie publică după ce inculpații care trimiteau copiii la cerșit în Marea Britanie, au fost achitați de Tribunalul Harghita.

În timp ce zeci de copii sunt traficați și exploatați în străinătate, cei care au fost acuzați inițial de procurori trăiesc pe picior mare, în lux și opulență.

În Țândărei, județul Ialomița conform recensământului din 2011, populația orașului număra puțin peste 11.000 de locuitori. Dintre ei, doar 10% ar fi romi.

Autoritățile susțin că în acest oraș, locuitorii au strâns averi colosale și și-au ridicate vile care mai de care mai impresionante și impunătoare. Pe strada București, drumul principal al orașului sunt ridicate adevărate palate., care sunt securizate pe măsură.

Cu toate acestea, pe lângă luxul și palatele care îți iau ochii, în Țăndărei Trăiesc și oameni care se zbat în mizerie și trăiesc la limita existenței, unii dintre aceștia chiar riscând să moară de foame, scrie Antena3.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.