Cazul Caracal. Un martor face DECLARATII TERIBILE despre criminalul Dinca

Un martor care a intrat în curtea monstrului de la Caracal a făcut mărturii care ar îngrozi pe toată lumea. El a recunoscut că s-a speriat foarte tare.

Un martor care a povestit, la România TV, că s-a îngrozit după ce a fost o dată în curtea lui Gheorghe Dincă. El s-a dus pentru că ar fi avut o o problemă la mașină.

În opinia sa, Alexandra și Luiza pot fi și omorâte dar să și traiască.

„Vă spun sincer că suntem între opt ochi: de la început mi-a lasat o impresie de bandit. Eu de aia nu m-am m-ai dus. E bandit de bandit. Și stiți cât de hoț e? Nu declară nimic”, a susținut acesta.

El a povestit că atunci când a fost la Dincă a văzut niște cuțite.

„Am fost ati fost am văzut și cuțitele alea. Mi se bătea ochiul, așa îmi făcea! M-a întrebat de grupa sanguină! Mi-a zis ce grupă sanguină aveți? Zic 0,1. Și ce vârstă! Ați fi de o vârstă cu mine, a zis el! Domnule, merg în 66 de ani, am iesit la pensie. Tot mi se batea ochiul domnișoară de îmi sarea din cap! Îmi sărea din cap, înțelegi mata!?”, a mărturist acesta.

Mai mult, el a spus că atunci când a vazut cuțitele i s-a ridicat părul in cap.

„Păcat că nu am putut să le număr și nu vreau să exagerez erau ori peste 10, ori cel puțin 8 sau 9. Erau afară! Va spun sincer: am transpirat imediat! Vă spun sincer că mi-a lasat o impresie de vagabont. E jigodie mare. Ar trebui toți schimbați de la politie de la Caracal! Nu mă feresc e mafie mare!”, a comentat acesta la România TV.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.