“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Cazul Caracal, ULTIMA ORA. Când a auzit de telefon, Dincă a început să dea cu pumnii în uşă

dincafb 720x386 1
Cazul Caracal. Așa cum am anunțat deja, astăzi, 24 iunie, judecătorii de la Tribunalul Slatina au decis că cele două autovehicule ale lui Gheorghe Dincă nu pot fi vândute. Avocata Carmen Obîrșan a marcat o victorie. Ieri, s-a dus și s-a întâlnit cu Dincă în arest.

Dacă duba dezmembrată nu avea nici un fel de importanţă pentru anchetă, cealaltă maşină, transformată în capcană de unde fetele răpite nu mai aveau nici un fel de scăpare, constituia mijloc de probă. Evident, această licitaţie avea drept scop pierderea unei probe importante de la dosar.

Carmen Obîrşanu a făcut contestaţie, care astăzi i-a fost admisă, iar decizia de ieri a fost anulată.

Maşina cu care Gheorghe Dincă le-a răpit pe cele două fete, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşeanu, nu se mai vinde la licitaţie. Ea va fi la dispoziţia anchetatorilor şi va rămâne în continuare în custodia poliţiei.

În exclusivitate, evz.ro vă ofere o informație importantă. Ieri, 23 iunie, la Slatina, s-a mai întâmplat un episod important. Dar nu la tribunal. După proces, avocata Carmen Obîrşanu a mers în penitenciar, ca să discute cu Dincă. Acesta a acceptat întrevederea. A fost una cu scântei. S-a lăsat cu înjurături, jigniri şi ameninţări din partea inculpatului. Avocata l-a întrebat direct ce a făcut cu fetele şi unde sunt, fapt ce a stârnit mânia lui Dincă.

Dar punctul culminant al acestei întrevederi aprinse a fost atunci când Carmen Obîrşanu l-a întrebat pe Dincă despre telefonul său. După cum se ştie, telefonul lui Dincă încă nu a fost găsit. Ei bine, şi acum cineva vorbeşte la acel telefon cu familia inculpatului. Conform analizei celulelor de telefonie mobilă, cel care sună o face întotdeauna în mişcare şi se deplasează sigur cu o maşină, pentru că dispariţia din raza unei celule şi apariţia în raza alteia se face foarte repede.

În momentul când a fost întrebat despre telefon, Dincă s-a enervat cumplit. A sărit de pe scaun, a început să bată cu pumnii în uşa camerei de interogatoriu şi să urle la gardieni să-l scoată de acolo şi să-l ducă în celulă.

Deocamdată, nu s-a stabilit cine este persoana care încă foloseşte telefonul lui Dincă, pentru a-i suna familia, pe fiul său în special. Personaj care îi stârneşte „monstrului din Caracal” atâta furie.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.