Cazul Caracal. Reactie CUTREMURATOARE dupa raportul INML

Răpus de durere şi asteptând răspunsuri de la anchetatori, bunicul Luizei Melencu s-a enervat cumplit când a aflat că INML nu a putut identifica ADN-ul din rămăşitele umane găsite în pădurea din apropierea casei lui Gheorghe Dincă. Bărbatul spune acum că procurorii DIICOT nu și-au făcut treaba de la începutul anchetei.

„INML și-a dat seama în 12-lea ceas că nu procedează corect. Ce să înțelegem, numai anomalii, numai tâmpenii, numai prostii. Domnul Tonel Pop e în permanent contact cu organele de anchetă și a spus că ne contactează dacă apare ceva. Să le fie rușine, sunt plătiți să își facă datoria. În dosarul nostru am fost mințiți, învârtiți. Spun pe proprie răspundere că ei au știut din prima clipă ce se întâmplă la Caracal, ca Luiza a fost răpită”, spune bunicul Luizei Melencu.

Citiți și:  E bomba anului în Dosarul Caracal! Dinca l-ar fi contactat pe unul dintre puternicii lumii

Şi mama Luizei Melencu a reacționat vineri la vestea că INML a finalizat expertizarea oaselor din pădurea de la Caracal. Informaţia a afectat-o cumplit pe femeie. „Nu cred că e fiica mea. Refuz să cred așa ceva. Mi-a luat-o vie, nu pot să cred că e moartă”, a declarat mama Luizei pentru România TV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *