Cazul Caracal. Dezvaluiri CUTREMURATOARE. Fostul avocat al criminalului a spus totul

Cazul criminalului din Caracal pare că nu se mai deslușește. Anchetatorii caută în continuare probe în casa lui Gheorghe Dincă și merg pe pistele pe care criminalul celor două adolescente le oferă. Fostul avocat al lui Dincă a dezvăluit informații noi în privința cazului de la Caracal.

Care au fost ultimele cuvinte pe care Gheorghe Dincă i le-a spus Alexandrei Măceșanu
Gheorghe Dincă continuă să șocheze întregul popor cu dezvăluirile pe care le face legat de uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. Primul avocat din oficiu al criminalului din Caracal, Bogdan Alexandru a făcut dezvăluiri șocante despre Dincă. Criminalul celor două adolescente a mărturisit încă de duminică, 28 iulie că le-a ucis pe fete, dar spune că nu are nicio explicație pentru faptul că le-a incinerat trupurile.

Citiți și:  E bomba anului în Dosarul Caracal! Dinca l-ar fi contactat pe unul dintre puternicii lumii

Potrivit fostului său avocat din oficiu, Gheorghe Dincă a declarat că a omorât-o pe Alexandra Măceșanu după ce a prins-o vorbind la telefon. Dincă nu are nicio explicație pentru faptul că a recurs la incinerarea trupului fetei de 15 ani. „El a spus că avea 3 telefoane, dar a zis că știa că nu funcționează niciunul. El i-a spus Alexandrei să nu se atingă de nimic din cameră, când a plecat să îi cumpere alifie pentru mâini. El a spus că s-a enervat că a văzut că a umblat la telefon și a lovit-o. Mereu a spus că nu își explică de ce le-a incinerat”, a explicat Bogdan Alexandru, potrivit antena3.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Este răsturnare de situație în dosarul Caracal! Cine au fost complicii lui Gheorghe Dincă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.