Cazul Caracal. Detalii bombă despre MUTAREA MOMENTULUI


Cazul Caracal a depăsit granițele. Unchiul Măceșanu a depus adrese către Europol și Interpol pentru a cere căutarea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

Alexandru Cumpănașu a oferit detalii despre acțiunea întreprinsă în cazul Caracal. El a explicat că această sesizare cuprinde două aspecte: căutarea celor două fete.

„E greu de înțeles ce se întâmplă cu autoritățile statului român, Aceasta este prima solicitare către Europol, de a le căuta, iar cea de-a doua parte cuprinde o cooperare a Europol și Interpol din România pentru indentificarea victimelor traficului și a rețelelor din Teleorman pentru că înțeleg că s-au găsit rețele numai la Timișoara și la Galați, dar la Caracal nu”, a susținut Cumpănașu.

El a spus că a considerat util și normal să nu ne mai mintă.

„Măcar sa se abțină de la comunicările oficiale sau pe surse. A mai fost spusă o minciună, însă vreau să verific informația. Dacă este o informatie reală vă voi confirma, daca nu este real, ceea ce tind să cred 90% – este una dintre cele mai importante minciuni spuse de autorități pe surse către jurnalisit și neinfirmată până în momentul de față”, a comentat Alexandru Cumpanasu.

El a susținut că va face public raportul după controlul la INML.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile