Cazul Caracal. Detalii bombă despre MUTAREA MOMENTULUI

Cazul Caracal a depăsit granițele. Unchiul Măceșanu a depus adrese către Europol și Interpol pentru a cere căutarea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

Alexandru Cumpănașu a oferit detalii despre acțiunea întreprinsă în cazul Caracal. El a explicat că această sesizare cuprinde două aspecte: căutarea celor două fete.

„E greu de înțeles ce se întâmplă cu autoritățile statului român, Aceasta este prima solicitare către Europol, de a le căuta, iar cea de-a doua parte cuprinde o cooperare a Europol și Interpol din România pentru indentificarea victimelor traficului și a rețelelor din Teleorman pentru că înțeleg că s-au găsit rețele numai la Timișoara și la Galați, dar la Caracal nu”, a susținut Cumpănașu.

El a spus că a considerat util și normal să nu ne mai mintă.

„Măcar sa se abțină de la comunicările oficiale sau pe surse. A mai fost spusă o minciună, însă vreau să verific informația. Dacă este o informatie reală vă voi confirma, daca nu este real, ceea ce tind să cred 90% – este una dintre cele mai importante minciuni spuse de autorități pe surse către jurnalisit și neinfirmată până în momentul de față”, a comentat Alexandru Cumpanasu.

El a susținut că va face public raportul după controlul la INML.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.