Cazul Caracal. A MURIT in puscarie! Ipoteza vehiculata: oprit sa „toarne”

La trei ani dupa ce Daniel Marinel Bogdan, zis si „Cocos”, a murit, familia sa sustine ca interlopul, lider al celei mai mari retele de proxeneti din Caracal, a fost asasinat.

Cazul Caracal. Interlopul a fost inchis in 2012, in urma unei actiuni a procurorilor DIICOT. Patru ani mai tarziu, acesta le-a spus angajatilor penitenciarului ca are mari dureri si ca nu isi simte picioarele. La acea vreme, potrivit unui document obtinut de jurnalistii de la Antena 3, medicul i-a facut urmatoarea evaluare:

Cazul Caracal. A murit in puscarie! Ipoteza vehiculata: oprit sa „toarne”

„Stare generală medie, acuză dureri intense la nivelul coloanei vertebrale lombare, bilateral. Acuză parestezii la bivelul ambelor membre inferioare, de la genunchi până la tălpi. Afirmă traumatism în urmă cu 2-3 zile”, se arată în documentul prezentat de Antena 3.

Apoi, interlopul a fost dus la UPU Craiova, unde I s-a făcut o tomografie. Două zile mai târziu, familia sa a reclamat că un subofițer din Penitenciarul Craiova l-ar fi bătut. Este dus la un control medical în cadul penitenciarului, însă medicul susține că nu are urme de agresiune.
În 28 ianuarie, Cocoș este dus iar la spitalul de urgențe din Craiova, iar medicul îi recomandă un control psihiatric.

Dat fiind că sănătatea sa este din ce în ce mai precară, acesta este mutat în 2 februarie 2016 la Spitalul Penitenciar Colibași, iar apoi este transferat la Spitalul Județean Argeș, de unde este trimis, de urgență, la Spitalul Universitar București. Câteva ore mai târziu, proxenetul Cocoș a murit, iar diagnosticul oficial a fost „tromboza venoasă, trombembolism pulmonar si poliradiculonevrita”.

Potrivit Antena 3, mai mulți doctori pneumologi au declarat, păstrându-și anonimatul, că afecțiunile sale ar fi putut fi cauzate de o agresiune. Avocatul Poporului s-a sesizat în urma plângerilor făcute de familie, dar ajunge la aceeași concluzie ca a procurorilor: nu există suspiciuni privind decesul bărbatului.
Rudele sale cred şi acum că a fost ucis de teamă că acesta ar fi urmat să „toarne” membri importanţi ai reţelei, printre care şi persoane sus-puse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.