Cazul CARACAL. A cedat presiunii interogatoriului şi A MARTURISIT! Dezvaluiri SOCANTE

Zilele trecute, familia lui Gheorghe Dincă, suspectul principal în cazul dispariţiilor din Caracal, a fost audiată de procurorii DIICOT. Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a făcut dezvăluiri şocante despre tatăl său.

‘Eu cu tatăl meu am avut o relaţie normală dintre tată şi fiică, nefiind abuzată, bruscată, jignită de către părintele meu, Dincă Gheorghe. Pot să- descriu pe tatăl meu exigent puţin cu familie din motivul de a ne vrea binele şi de a ne da o educaţie cât mai bună. Tatăl meu în 2000-2001 a plecat în Italia la muncă, ulterior, după ce a găsit de muncă, l-au însoţit fraţii şi mama.

Din 2002, de când eu am plecat la facultate în Timişoara, am păstrat cu tatăl meu o legătură telefonică, rareori ne vizitam, respectiv când tatăl meu avea concediu şi se întorcea din Italia, mă vizita, şi când eu aveam vacanţă mă deplasam în Italia la familia mea. Eu, personal, m-am întâlnit cu tatăl meu anul trecut în cursul lunii aprilie, iar de atunci şi până în prezent nu l-am mai văzut pe acesta. Cunosc că tatăl meu a lucrat în Italia în domeniul construcţiilor până în anul 2009, când s-a retras acasă, pe motive de sănătate.

Citiți și:  Este răsturnare de situație în dosarul Caracal! Cine au fost complicii lui Gheorghe Dincă?

Din discuţiile purtate cu mama mea, cunosc faptul că tatăl meu mai era vizitat de doi vecini, şi anume numitul Vică, care locuieşte la câteva case mai în faţă către ieşirea spre Mol Craiova, şi a doua persoane despre care nu-mi amintesc momentan. Declar că în data de 24.07.2019, în jurul orelor 10.00 dimineaţa, eu, împreună cu fratele meu, Dincă Gheorghe Daniel, numita Diaconu Andreea, în timp ce ne aflam în autoturismul firmei unde lucrez, întorcându-ne din localitatea Dăbuleni, am trecut pe strada unde tatăl meu are domiciliul, respectiv strada Craiovei, moment în care am văzut că de la imobilul tatălui meu au ieşit două persoane de sex bărbătesc. Declar că nu am oprit să-l vizităm pe tatăl nostru şi nu cunosc pe acele persoane care au ieşit din curtea tatălui meu.

Citiți și:  E bomba anului în Dosarul Caracal! Dinca l-ar fi contactat pe unul dintre puternicii lumii

În data de 26.07.2019, am fost sunată pe telefonul mobil de către o cunoştinţă din Caracal care mi-a spus că este poliţia la imobilul tatălui meu şi că a înţeles că tatăl meu ar fi omorât pe cineva, ulterior din mass-media am aflat ceea ce s-a întâmplat cu tatăl meu. Menţionez că în data de 24.07.2019, miercurea când eu am trecut pe la poarta tatălui meu şi am văzut cele două persoane care ieşeau din curtea imobilului, persoana mai scundă avea în mână o pungă sau plasă de mărime medie, de culoare închisă, nefiind voluminoasă’, a spus Daniela Dincă, scrie Antena 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.