Caz șocant: Un adolescent de doar 17 ani și-a ucis cu sălbăticie mama. Motivul este incredibil

Un adolescent și-a strangulat mama în timpul unei certe referitoarea la notele de la școală! Ulterior, tânărul a înscenat un jaf pentru a-și ascunde cumplita faptă.

Gregory Ramos, în vârstă de 17 ani în prezent, a pledat vinovat luna trecută pentru uciderea mamei sale, în vârstă de 46 de ani, Gail Cleavenger. Cumplita faptă a avut loc în 2018 iar adolescentul și-a a chemat apoi doi dintre prietenii pentru a-l ajuta să-i îngroape corpul.

După crimă, Ramos și prietenii săi, Dylan Ceglarek și Brian Porras, au organizat un jaf la casa mamei sale din DeBary, Florida, furând electronice, relatează The Orlando Sentinel.

Anchetatorii au declarat pentru WESH că cei trei băieți au pus apoi cadavrul într-o roabă și l-au îngropat lângă o biserică.

Și-a ucis mama cu sălbăticie și i-a îngropat trupul lângă o biserică
Ramos a sunat la 911 pe 2 noiembrie 2018 pentru a raporta că cineva i-a spart casa și că mama sa plecase. Autoritățile din regiunea Volusia și-au dat seama repede că mama lui nu plecase și l-au întrebat despre ce s-a întâmplat cu adevărat.

După ore întregi de întrebări, adolescentul a mărturisit autorităților că și-a sugrumat mama după ce s-au certat pe 1 noiembrie cu privire la un „D” (n.r. o notă proastă) primit de Ramos în școală. Acesta le-a spus polițiștilor că și-a ucis mama în 30 de minute. Ramos a pledat vinovat luna trecută de crimă de gradul I, abuz de cadavru și falsificarea probelor.

Adolescentul a fost condamnat vineri la 45 de ani de închisoare.

„Nu pot decât să pledez pentru iertare”
„Refuz să-mi găsesc tot felul de scuze. Nu pot decât să pledez pentru iertare. Din cauza acțiunilor mele, nu voi ajunge niciodată să-mi cunosc cu adevărat mama. Nu numai că m-am privat de mama mea, ci i-am privat și pe toți ceilalți.”, a declarat Ramos instanței, potrivit FOX 35.

Acesta a susținut că este acolo pentru a-și „onora” mama.

Vorbind în instanță, mătușa sa a spus că cei doi ani de la crimă au fost „extrem de dificili” pentru familie.

„Acest lucru ne-a distrus în moduri pe care nu le credeam posibile”, a susținut aceasta.

Sentința lui Ramos poate fi revizuită de un judecător după 25 de ani.

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.