CAZ SOCANT PETRECUT IN UMRA CU PUTIN TIMP! Un hoţ împuşcat de poliţişti, în Ilfov, A INVIAT în drum spre MORGA!

Situaţie ireală în Ilfov, acolo unde un hoţ împuşcat de poliţişti în timpul unei urmăriri, declarat mort de medici, a înviat în timp ce era transportat la morgă.

Totul s-a întâmplat marţi, 5 februarie, în jurul orei 20.45, atunci când poliţiştii se aflau într-o misiune de filaj a unei grupări de hoţi care acţiona în Snagov.

La un moment dat, poliţiştii au identificat maşina hoţilor şi i-au făcut semn să oprească, însă şoferul a accelerat puternic şi a încercat să fugă.

După o urmărire până în apropierea satului Dimieni din Ilfov, hoţii au abandonat maşina şi au luat-o la fugă printre case.

Poliţiştii au tras mai multe focuri în plan vertical pentru a-i opri pe fugari, însă ulterior au tras în direcţia hoţilor.

Declarat mort de medici, şi-a revenit în sacul de cadavre

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Buftea, a fost nimerit de unul din gloanţele trase de poliţişti, aparent în picior.

Grav rănit şi cu o pierdere mare de sânge, tânărul a continuat să fugă, iar complicii săi chiar i-au improvizat un garou.

Totuşi, din cauza sângelui pierdut, tânărului i s-a făcut rău şi a căzut inconştient în faţa unei case, acolo unde a şi fost găsit de poliţişti.

Anchetatorii au chemat o ambulanţă, iar medicii l-au găsit pe tânăr fără puls, motiv pentru care au început manevrele de resuscitare.

Pentru că tânărul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, medicii l-au declarat mort.

Astfel, hoţul a fost băgat într-un sac pentru cadavre şi transportat cu o maşină de la Medicina Legală la morgă.

Pe drum, tânărul împuşcat la Dimieni şi-a revenit şi a început să se zbată, motiv pentru care angajaţii de la Medicină Legală l-au dus la spital.

În Unitatea de Primiri Urgenţe, tânărul a mai supravieţuit câteva ore, iar într-un final a fost declarat mort.

Informaţiile au fost confirmate, pentru Observator.TV, de poliţişti din cadrul DGPMB.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *