CAZ SOCANT: O tanara romanca de 18 ani aflată în vacanță la mare impreună cu prietenul ei: drogată, îmbătată, bătută cu bestialitate și violată de doi TIGANI

ROMANCA VIOLATA DE TIGANI!

O tănără de 18 ani aflată în vacanță la mare impreună cu prietenul ei, a fost sechestrată, drogată, îmbătată, bătută cu bestialitate și violată de doi tigani din orașul Ovidiu. Fata nu a stiut unde a avut loc violul în grup comis de tigani insa ulterior ea și prietenul ei au efectuat propriile investigatii și, din aproape în aproape, au ajuns la Ovidiu. Fapta a avut loc marți, 16 august iar politistii au cerut timp pentru a gasi suficiente probe in baza carora sa-i prinda pe suspectii de origine tiganeasca. Cei doi au fost prinsi iar astazi au fost dusi in fata unui judecator cu propunere de arest preventiv.

Alexandra si prietenul ei au povestit experienta socanta prin care au trecut pe litoral, unde fata venise in vacanta la sora ei care locuieste in Constanta. S-a întâmplat pe 16 august. Se certase cu prietenul și, dupa ce a realizat ca a gresit, Alexandra s-a dus după el la Vama Veche. Tanarul plecase insa la Lupeni, de unde era de fel. Ea a stat de vorbă cu niște tineri și tiganii au auzit-o povestind că vrea să meargă la prietenul ei și au pus la cale un scenariu cu care au pacalit-o repede. I-au spus că ei locuiesc la 30 km de Lupeni și s-au ,,oferit” sa o duca acolo. Erau cu o mașină Audi, albastră, cu geamuri fumurii și numere de Anglia. Tânăra, cu cățelul, a plecat cu cei doi, neștiind pe unde o iau pentru că nu cunoaște litoralul.

Unul dintre tigani ar fi incercat sa o agreseze sexual și fata a fugit cu cățelul. Primei persoane pe care a zărit-o i-a cerut telefonul mobil si l-a sunat pe prietenul ei. Mașina cu cei doi indivizi a venit însă după ea. Inca drogata si ametita dar si foarte speriată, a fost impinsa in masina de tigani. Apoi au amenințat-o, au bătut-o, au violat-o și in cele din urma au aruncat-o in față la gara din Constanța. De acolo, ea a sunat imediat la 112.

Prietenul Alexandrei spună că atunci când a întâlnit-o, fata era foarte speriată. Au avut un noroc extraordinar pentru ca in Ovidiu au dat nas in nas cu faptasii. Fata a intrat în panică și au sunat la 112 insă li s-a spus că nu este de competența lor și să meargă la poliția Ovidiu. După ce polițiștii din Ovidiu au vorbit la Costinești au acceptat o nouă plângere iar comandantul de la Ovidiu a dus-o la Medicina Legală.

Suspectii de viol sunt recidivisti, deci cunostinte mai vechi ale politistilor. Dupa descinderile la domiciliile suspectilor si dupa probele prelevate din autoturismul cu numar de Anglia, in care a avut loc violul, cei doi au fost retinuti si dusi in fata unui judecator cu propunerea de arestare preventiva.

VEZI SI: Maior al Armatei Române AMENINŢAT cu MOARTEA de ŢIGANI! – Video

3 comments

  1. Nu muncesc, doar stau si se inmultesc, tiganii astia !
    Ce ar fi sa se reduca varsta de pensionare la romani si sa fie pusi la treaba smardoii astia grasi, sa nu mai aiba chef si timp de ticalosii ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *