Caz șocant într-un spital! SCANDAL SEXUAL CU ASISTENTE. Au dansat goale în faţa conducerii. BOMBĂ ÎN SĂNĂTATE! Filmare+18

Caz șocant într-un spital! Asistentele au fost obligate de către conducerea unității să presteze dansuri erotice pentru oficiali de rand înalt.

Coreea de Sud se află în cel mai mare scandal Asistentele medicale dintr-un spital din Chuncheon au fost forțare să efectueze un “dans sexy”.

Acum, asociația asistenților medicali cere o investigație amplă. “Este un atac serios la stima de sine a asistentelor medicale. Această meserie presupune vocație, sentiment de datorie, salariu scăzut și multe ore suplimentare. Scandalul este ofensator pentru aceste asistente medicale”, punctează reprezentanții asociației, titrează TheSun.

Scandalul a ieșit la suprafață după o plângere făcută de o asistentă medical, la cerere fiind aduse ca probe o înregistrare video și mai multe poze. “Este un obicei să fim obligate să dansăm, nu putem refuza asemenea ordine pentru că ne pierdem locul de muncă”, a fost o parte din declarația asistentei.

“A trebuit să ne întindem pe podea și să ne desfacem picioarele în fața pacienților și a tutorelui”, au mai punctat alte asistente care au fost solidare cu cea care a făcut plângerea. Ministerul Muncii din Coreea a anunțat că a fost deschisă o anchetă, iar vinovații urmează să plătească.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *