CAZ SOCANT IN ANGOLA! O mama recunoaste pe patul de moarte ca fiul ei este rezultatul unei RELATII DE DRAGOSTE CU UN CIMPANZEU

CAZ SOCANT IN ANGOLA: O mama recunoaste ca fiul ei este un monstru. Acesta este rezultatul unei RELATII SEXUALE CU UN CIMPANZEU:

Analiza genetica a unui băiat angolian în vârstă de 12 ani este acum disputat de experți, după ce mama sa aflata pe patul de moarte i-a spus că este urmașul unei aventuri amoroase de cimpanzeu, relatează Gazeta Nacional.

Stirea a facut inconjurul lumii si desi baiatul a ajuns instant o celebritate, multi experti afirma ca este rezultatul unei relatii sexuale intre un om si un cimpanzeu.

Relatiile sexuale intre oameni si cimpanzei sunt comune in aceasta regiune din Angola dar acesta este prima data cand o sarcina este raportata oficial, afirma Dr. Antonio Mendes de la Spitalul Municipal din Luena.

Aceasta descoperire poate chiar pune sub semnul intrebarii bazele stiintei moderne, a comentat Ministrul Stiintelor si Tehnologiei, Maria Candida Teixeira.

Vezi – BOMBA ANULUI ÎN POLITICA ROMÂNEASCĂ! ION ILIESCU ȘI-A ANUNȚAT INTENȚIA DE A CANDIDA LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE DIN RUSIA

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *