CAZ ȘOCANT: Fetiță de 12 ani dată dispărută găsită în Buzau în compania unui bărbat de 29 de ani, care a fost reținut de urgență

În urma unei anchete de amploare, o fată de 12 ani dată dispărută a fost găsită într-o localitate din județul Buzău, însoțită de un bărbat de 29 de ani. Acesta a fost reținut pentru act sexual cu un minor, iar copila a fost convinsă să părăsească domiciliul și să se întâlnească cu bărbatul prin intermediul Instagram-ului.

Dispariția fetei a fost anunțată la poliție de către mama ei vineri seară, iar sâmbătă autoritățile au cerut sprijinul populației pentru găsirea ei. Fata a fost găsită duminică în comuna Săhăteni, împreună cu bărbatul în cauză.

Surse judiciare susțin că cei doi se cunoșteau anterior și păstrau legătura prin intermediul rețelei de socializare Instagram. Potrivit primelor verificări efectuate de polițiști, fata a avut relații sexuale cu bărbatul și a consimțit la acest lucru.

Citiți și:  SmartCity Buzău: oamenii dintr-un bloc topesc zăpada pentru a se spăla. In rest avem consilieri muncipali PEDOFILI protejati de primarul Toma!

Bărbatul a fost reținut pentru act sexual cu un minor și pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind oprit în trafic în momentul în care a fost descoperit împreună cu fată.

În concluzie, acest caz alarmant de dispariție și act sexual cu un minor a fost soluționat cu succes, datorită intervenției rapide a autorităților.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu