CAZ SOCANT! Doi tineri din Botoşani au ajuns pe masa de operaţie, după jocuri erotice bizare

Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Botoşani au intervenit chirurgical la doi pacienţi care au ajuns la spital după ce au încercat jocuri erotice bizare.

Cei doi au ajus pe masa de operaţii după ce au apelat la diferite obiecte de uz casnic pentru a-şi provoca plăceri.

Au ajuns la spital după o noapte de jocuri erotice

O tânără de 28 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Botoşani, din cauza unei sângerări grave la aparatul reproducător. Ea a spus că ar fi folosit un spray special pentru tratarea unei afecţiuni vaginale, însă radiografia a arătat că tânăra avea blocat în interiorul aparatului reproducător capacul spray-ului.

Citiți și:  FALȘI PATRIOȚI: George Simion și AUR-iștii au luat la palme doi oameni în piață, o femeie printre victime / VIDEO

„Femeia prezenta o sângerare la nivel genital, iar la examinare a precizat că şi-a introdus intravaginal un spray odorizant în urmă cu o zi, cu reţinerea capacului. A fost anesteziată şi s-a extras capacul, chirurgical”, potrivit monitorulbt.ro, care citează un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Pe masa de operaţii a aceluiaşi spital din Botoşani a ajuns şi un tânăr, care avea introdus în partea dorsală un pahar de sticlă (sondă). Medicii au demarat imediat o operaţie de urgenţă, având în vedere pericolul unei hemoragii masive, în cazul în care obiectul de sticlă s-ar fi spart în interiorul pacientului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  FALȘI PATRIOȚI: George Simion și AUR-iștii au luat la palme doi oameni în piață, o femeie printre victime / VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.