Caz SOCANT! CRIMINAL FEROCE care a UCIS CINCI oameni si a fost ELIBERAT, a INCENDIAT o fată de 17 ani


Se întâmplă în România, țara unde protestele pentru justiție par să aibă loc doar în timpul guvernării PSD. Un criminal care a ucis cinci oameni, trei grăniceri și doi vârstnici pe care îi jefuise, a primit detenție pe viață, așa cum era firesc în orice stat civilizat. Însă, după 25 de ani de detenție, omul a aplicat pentru eliberare condiționată și a, surpriză, magistrații din Mehedinți au acceptat cererea lui.

Omul s-a eliberat și…s-a îndrăgostit de o tânără de 17 ani, cu care se pare că a avut o relație. Nervos că s-a certat cu fata, bărbatul i-a dat foc. Acum, tânăra are șanse minine să supraviețuiască, întrucât are arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Polițiștii din Mehedinți anunță că se fac cercetări pentru tentativă de omor, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunal.

„Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, într-o relație încă nestabilită concret cu o fată de 17 ani. Corespondau pe o rețea de socializare și din motive încă necunoscute a mers la locuința ei și, după ce a stropit-o cu benzină, i-a dat foc. Din concluziile medico-legale preliminare rezultă că leziunile provocate de arsuri ar necesita pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în pericol a vieții”, a declarat pentru MEDIAFAX, Petrică Cercel, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Din primele concluzii ale anchetei reiese că a intervenit fratele victimei, tot minor, care a reușit să stingă focul. Bărbatul a fost identificat și se află în custodia Poliției. Fata a fost internată în spital în urma arsurilor suferite. Victima locuia doar cu bunica și fratele ei.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.