CAZ REVOLTĂTOR – Hingherii HĂRȚUIESC ȘI FEMEILE …NU NUMAI CÂINII!

O doamnă din protecția animalelor a postat recent pe reteaua de socializare Facebook un text unde afirmă ca a fost hărtuită de hingheri.

Roxana Stefanescu explica cum, inca din 2019, cei doi hingheri care o hărțuiesc au promis ca nu se vor lăsa până nu vor rezolva problema câinilor maidanezi – adica sa-i ucida.

Deoarece a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume, sa afirme ceea ce se intampla, acestia -din răzbunare- au venit să captureze toti câinii din comuna. După cum afirma, toate animalele respective sunt cuminți, sterilizate și ținute în curte chiar de dânsa, cu toate ca nu mai facea față numărului mare de căței și fiind totodată depășitș financiar.

Aceasta a prins criminalii de animale fix în fața primăriei unde s-a lăsat cu scandal. Pe langa cei doi ucigasi de animale au mai venit si zece hingheri pentru 20 de caini. Printre hartuitori se numara si un anume Ghinescu care este politist local si hingher in timpul liber, un anume Iancu din Mangalia, un anume Fane care pare a fi un soi de bodyguard al hingherilor, doua fete care efectuau filmare, plus alti hingheri care lucrau la negru, angajati de fapt la ASPA Bucuresti. Pe langa acestia a mai venit politia si jandameria.

Dupa cum rezulta, toti acestia au venit pregatiti pentru Roxana Stefanescu, o femeie miniona.

Acesta afirma:

Pe scurt, tot din razbunare, m-au dat in judecata , mi-au trimis nenumarate controale de la DSV plus de la ANSV, plus plangeri la politie.Si vreau sa mentionez ca toate aceste hartuiri si sicane se petreceau in acelasi timp in care mama era bolnava pe moarte, apoi intervenit decesul ei si apoi pomenile.Ganditi-va cum este sa pleci de la capataiul mamei moarte sa pleci la tribunal pentru ca asa vor 2 inchipuiti notorii. In chemarea depusa la instanta cei 2 au scris ca ei sunt medici renumiti, foarte buni profesionisti angajati la MAG MED SRL , nementionand nimic de contractul de ucidere a cainilor.

Cand ne-am intalnit pe holul tribunalului ce au facut ca sa ma hartuiasca iar ?BUBICO EA s-a asezat langa mine in ideea ca poate o atac verbal sau fizic si cu telefonul deschis pe inregistrare astepta sa vada reactia mea , timp in care BUBICO EL si cu avocatul ma filmau cu telefonul continuu de pe o banca laterala.Bun, am intrat in sala si ce sa vezi BUBICO EA si-a aratat talentul actoricesc made in BUFTEA, scotand fortat si cateva lacrimi de jelanie cum ca din cauza mea era sa avorteze (nu am inteles de ce) si chiar a facut psoriazis (lucru nedovedit) si apoi trecand de la una la alta cu un talent iesit din comun , actrita s-a desfasurat strigand ca ea vrea unirea tuturor organizatiilor cu a ei.Vine la bara BUBICO EL care foarte suparat pe viata afirma ca din cauza mea nu a mai putut incheia contracte cu ARABII !!!! si ca afacerile nu i-au mai mers.Deci ati inteles circul care a fost ?

Apoi urmeaza cele 3 plangeri impotriva mea , prima ca am cerut ajutor de hrana pentru catei si ei depun printul de pe pagina mea de facebook unde era postata chitanta cu plata avocatei si unde am spus ca am ramas fara bani sa mai iau hrana pentru catei, a doua plangere este ca i-am spart casuta de mail ca altfel nu aveam de unde sa stiu de relatia de prietenie dintre ei si madama di Brescia si depun printul in care spun ca madama este prietena buna cu ei si in care prietenele ei toate comentau ca nu este adevarat ca isi baga mana-n foc pentru ea (lucru care nu s-a intamplat), iar a treia si ultima plangere a fost facuta la comun de catre BUBICO EL, impreuna cu alti 5 participanti la incidentul din comuna in care locuiesc , hingheri in timpul liber, cum ca le-as fi bagat mana in buzunare si le-as fi spart telefoanele, telefoane toate de utima generatie.Bineinteles ca toate acestea s-au finalizat abia in acest an asa cum ma asteptam.

Postarea integrala pe contul ei de socializare – Roxana Stefanescu.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație