CAZ REVOLTATOR Femeie bătută cu BESTIALITATE de trei polițiști pentru că nu avea mască și lăsată apoi în stare de INCONSTIENTA în mijlocul drumului


O femeie din Buteni a fost bătută de mai mulți purtători de uniformă de la „Poliția Rutieră” pentru că nu purta mască, după care a fost lăsată inconștientă în mijlocul drumului, transmite CriticArad, publicând și mai multe filmări din spațiul online, suplimentate de ActiveNews și încarcate pe contul nostru de Rumble așa cum au fost făcute publice de un utilizator Facebook din Arad .

Caz revoltător petrecut în această amiază, în văzul lumii, în comuna Buteni, de lângă Sebiș, județul Arad, titrează publicația citată, preluată și de Mediafax. O femeie care nu purta mască a fost luată la rost de un polițist și, pur și simplu, bătută până la sânge pentru acest lucru. Conform martorilor, o echipă de trei polițiști de la Rutieră au maltratat bestial femeia. Doi au ținut-o și al treilea a dat în ea ca într-un sac de cartofi până a început să-i curgă sângele șovoaie, moment în care cei trei „oameni ai legii” au lăsat-o în stare de inconștiență în mijlocul drumului și au părăsit în trombă locul faptei. „Autorul e un tânăr, Paul, cu ochelari” – conform unor martori oculari care au asistat oripilați la scena incredibilă, după care au sunat la 112, transmite sursa citată

Conform publicației arădeene, femeia în vârstă de 54 de ani este din comuna Buteni și a fost preluată de o abulanță SMURD venită de la Spitalul Orășenesc Ineu și transportată la UPU a Spitalului Județean Arad.

Conform unei alte surse, „scena de groază s-a petrecut în localitatea Buteni, la ieșirea spre Bârsa, în jurul orei 13.00. Femeia venea de la sapă și locuiește în apropiere, trebuind doar să treacă strada când a fost oprită de oamenii legii. Erau 3 trei polițiști, nu unul: doi o țineau pe femeie de mâini și unul o lovea cu pumnii, până când a început sângele să-i curgă pe gură”.

Oficialii de la unitatea spitalicească centrală susțin că după ce și-a revenit pacienta ar fi refuzat internarea și a plecat acasă pe propria ei semnătură.

Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al IPJ Arad, a făcut ieri câteva precizări foarte sumare:

„În această dimineață, în jurul orei 11, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, pe raza localității Buteni, o femeie ar fi fost agresată de polițiști.

La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orășenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză și luarea măsurilor legale care se impun.

Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere.”

Sursa: activenews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!