CAZ IREAL PETRECUT IN URMA CU PUTIN TIMP! Poliţist BATUT si BICIUIT la Bacău, de 3 TIGANI, după ce a intervenit într-un scandal de stradă

Un poliţist din Bacău a fost agresat şi lovit cu biciul de un grup de 3 tigani, după ce a intervenit la un scandal pe care l-a observat în drum spre casă.

Poliţistul, care era în timpul liber şi nu purta uniforma, a observat o altercaţie pe stradă şi a vrut să intervină pentru aplanarea situaţiei, însă a fost agresat şi lovit cu biciul de unul dintre tinerii de etnie tiganeasca.

Poliţist lovit cu biciul de 3 tineri tigani, la Bacău

Un barbat de 42 de ani, administrator la o societate comerciala din Buhusi a fost agresat de trei tineri de etnie roma, iar acesta a apelat serviciul de urgenta 112.

Citiți și:  BREAKING NEWS Scandal uriaș după ce un șofer a lovit violent un polițist. Orban, reactie-FULGER

Un politist aflat in timpul liber, care se deplasa in zona cu masina persoanala a oprit sa vada ce se intampla. Politistul nu purta uniforma. Unul dintre cei trei agresori l-a lovit pe politist cu un bici.

Poliţistul s-a deplasat la Spitalul din Buhusi pentru ingrijiri medicale.

Au intervenit mai multe echipe de poliţişti şi jandarmi
O grupare mixta de politisti, jandarmi si politisti locali s-a deplasat la fata locului si a aplanat conflictul.

Cei trei tineri cu varste curpinse intre 20 si 26 de ani au fost dusi la sectia de politie si sunt audiati in acest moment.

In cauza se va deschide dosar penal pentru lovire si alte violente si distrugere.

Citiți și:  Iohannis și epoca sa de (h)AUR(r)

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile