CAZ INCREDIBIL: TIGANII veniti sa FURE LEMNE au tabarat pe padurar cu pumnii si picioarele

Pădurarul Grigore T. se afla în patrulare în zona Ţibău când a descoperit aproximativ 25 metri cubi de lemn de esenţa răşinoase tăiaţi ilegal, abandonaţi la marginea unui drum. La scurt, în zonă a apărut un autoturism de teren, fără numere de înmatriculare. Din maşină au coborât doi tigani care l-au lovit de mai multe ori, apoi i-au luat cheile de la autoturism şi arma de serviciu, trăgând două focuri spre pădurar, însă fără a-l nimeri, informează Romsilva.

Pădurarul se afla într-o zonă neacoperită de telefonia mobilă, el fiind descoperit ulterior de şeful de district, zăcând cu multiple traumatisme. Grigore T. a fost transportat la spitalul din Borşa, fiind în continuare internat. Arma de serviciu furată a fost găsită şi predată ulterior de două persoane, la sediul Poliţiei Oraşului Borşa.

Este, de la începutul anului, al 17-lea caz de agresiune asupra angajaţilor Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva care asigura paza pădurilor, din aceştia, opt persoane având nevoie de îngrijiri medicale. În ultimii nouă ani, au fost înregistrate, în total, 268 de agresiuni asupra personalului silvic. Romsilva a intensificat activităţile de pază şi control în fondul forestier de stat, ceea ce a condus la o scădere a tăierilor ilegale cu 16,27% anul trecut şi cu încă 20,86% în primul trimestru al lui 2017. (foto: pagina facebook Romsilva) )(sursa)

VEZI SI: PARLAMENTARII PENALI au dat liber JAFULUI din PADURI! Revoltator ce s-a intamplat cu amenzile pentru taierile ilegale

VEZI SI: TIGANI surprinşi în livadă la FURAT, împuşcaţi în picior

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *