“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

CAZ HALUCINANT: MEDIC acuzat de MALPRAXIS, NEGOCIAZA viata unui BEBELUS – “Dacă moare, îţi dau sicriu, bani…”

medic ginecolog de la un spital privat din capitala trimis in judecata pentru malpraxis 22894

Caz infiorator in Hunedoara, acolo unde doi parinti traiesc o drama greu de explicat in cuvinte. Acestia, socati de comportamentul unui cunoscut doctor ginecolog, au oferit poliției o înregistrare in care doctorul incearca sa le cumpere tacerea.

In schimbul retragerii plangerii in care ei il acuza de malpraxis, ginecologul afirma ca este gata oricand sa le ofere o suma considerabila de bani sau chiar sa se ocupe de inmormantare in caz ca bebelusul lor pierde lupta pentru viata.

Medicul ginecolog hunedorean le recunoște părinților că şi-a lăsat pacienta care a stat în travalui 12 ore să nască cu o moaşă, deşi trebuia să îi facă cezariană, dar le cere să își retragă acuzațiile de malpraxis, oferindu-se să suporte cheltuielile de înmormântare ale micuțului care este în spital în stare gravă.

„Dacă moare acum, eu mă ocup de tot.
Dumitale?
Da, eu, eu mă ocup. Dumnezeu să ne ferească, dar eu mă ocup. De pomană, de tot ce aveţi…Dumneavoastră nu câştigaţi nimic dacă îmi faceţi mie rău.”
„Aparent, da, nu i-am făcut cezariană și asta e cauza, dar s-ar putea ca la judecată să se întoarcă lucrurile și să nu fiu eu vinovat, să fie infecția cu care doamna a venit.”
„Vă decontez tot ce aveți acuma cu Timișoara și contactul cu organizația care se ocupă de copiii cu handicap, cu gimnastică medicală, cu kinetoterapeut. Se înscrie cu bolile astea care nu sunt tratabile. Nu îl mai scoate nimeni de acolo. Cât el trăiește este acolo”.
Corina Nedelca trebuia să nască pe data de 19 iunie și s-a internat în spital. A născut după 12 ore de travaliu, fără medic doar cu o moaşă, deși starea ei, recunoaşte chiar doctorul ginecolog în înregistrări, ar fi impus operaţia cezariană.

După ce a venit pe lume, copilul a fost diagnosticat cu hemoragie cerebrală. Cum problemele lui sunt grave, medicul s-ar fi oferit pe înregistrări să-i plătească îngrijirile într-un centru pentru persoane cu handicap.

Conducerea spitalului a început o anchetă pentru a afla dacă doctorul este vinovat. Înregistrările audio sunt probă și într-un dosar deschis de poliţişti.

VEZI SI: Un alt tanar are curajul sa vorbeasca despre POMOHACI – ACUZATII GRAVE – „Haide, baga putin…Fă-mă fericit, că te fac să uiţi de toate.”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.