Caz HALUCINANT in Romania. A vrut să otrăvească o întreagă localitate!


Situație halucinantă în județul Vaslui. Un bătrân (70), din localitatea Pogoneşti a pus în pericol viața mai multor oameni după ce a aruncat o substanță în fântâna pe care o foloseau mai multe familii din localitate.

Din fericire, gestul său a fost observat de un vecin care a sunat la 112. Politia a deschis dosar penal pentru infectarea apei.

„Am fost sesizati la 112 de un cetãtean, dimineatã la orele 8.50, cu privire la faptul cã un bãtrân de 70 de ani, din Pogonesti, ar fi vãrsat un lichid în fântâna din apropierea casei sale. Agentii de politie sositi la fata locului au constatat cã din interiorul fântânii se simtea un miros specific unei substante suspecte.

De asemenea, apa prezenta modificãri la culoare, motiv pentru care au fost luate mãsuri de izolare si acoperire a fântânii. A fost delimitatã zona si s-a sesizat Directia de Sãnãtate Publicã Vaslui pentru a lua probe si a verifica ce substantã a fost aruncatã în fântânã. În cauzã s-a deschis un dosar penal pentru infractiunea de infectare a apei, faptã prevãzutã si pedepsitã de Codul Penal”, a spus Loredana Stavãr, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui, citat de VremeaNouă.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *