“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

CAZ HALUCINANT IN BRAȘOV: O femeie a fumat marijuana și a mers la poliție să se plângă că are halucinații

O femeie consumă marijuana și se refugiază la poliție, indicând și pe complice

673D6574 1621 4977 8D2D 8851183DCDEB 1024x554 1

Ieri, în orașul Victoria din județul Brașov, o tânără femeie cu vârsta de 30 de ani, s-a regăsit într-o situație alarmantă după ce a acceptat invitația unui bărbat, cunoscut anterior, de a petrece timp împreună într-o plimbare cu mașina.

După ce au părăsit centrul orașului, au ales să se oprească într-o zonă mai retrasă, la periferia acestuia, loc în care au decis să se relaxeze și să discute.

O femeie consumă marijuana și se refugiază la poliție, indicând și pe complice

Din nefericire, această relaxare a presupus și consumul unor substanțe interzise care, în scurt timp, au generat stări de halucinație puternice pentru femeie. Alarmată și temându-se pentru siguranța sa, aceasta a decis să părăsească zona, fugind pe jos. O dată ajunsă în siguranță, a considerat că cea mai bună acțiune ar fi să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție pentru a povesti întreaga experiență. Astfel, a detaliat întreaga situație și le-a furnizat polițiștilor identitatea bărbatului cu care fusese.

Alertați de situație, polițiștii au acționat rapid și l-au localizat pe bărbat, un individ în vârstă de 33 de ani. În urma unor teste preliminare realizate cu aparatul din dotare, s-a constatat prezența în organismul acestuia a două substanțe cu potențial psihoactiv.

Confruntat cu aceste descoperiri, forțele de ordine au demarat procedurile standard și au întocmit un dosar de cercetare penală în baza presupusei infracțiuni de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Este vital de precizat că testele realizate în astfel de situații nu reprezintă probe decisive în cadrul dosarului penal. Astfel, bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală specializată pentru efectuarea de teste suplimentare care să determine cu exactitate natura și cantitatea substanțelor consumate.

În prezent, cazul se află în atenția și sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, iar odată cu finalizarea cercetărilor, se va stabili o soluție legală adecvată.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.