Caz HALUCINANT in Romania. A fost arestata EDUCATOAREA care a violat trei fetițe

Educatoarea care a violat trei fetițe a fost arestată.

Femeia, pe nume Maria Podolak, lucra de 20 de ani ca educatoare la Grădinița cu Program Normal „Căsuța din Povești” Bosanci.

Autoritățile au arestat-o preventiv pentru 30 de zile și o anchetează sub suspiciunea că a violat trei fetițe, care au acum între 3 și 7 ani.

Faptele extrem de grave au ieșit la iveală după ce Podolak a reclamat la Poliție, pe 6 decembrie 2021, faptul că i-a fost incendiată mașină.

Oamenii legii au descoperit că autorul este un bărbat din comuna Bosanci, pe care l-au arestat preventiv pe 17 decembrie. La audieri, suspectul a declarat că a incendiat mașina din răzbunare, fiindcă educatoarea i-a violat fetițele, care au 3 și 7 ani, potrivit stirisuceava.net.

Copilele au fost audiate, declarațiile tatălui confirmate, iar cercetările extinse au arătat că a mai existat și o a treia victimă, o altă fetiță de 7 ani. Copilele au declarat anchetatorilor că educatoarea le-a introdus degetul în vagin.

După perchezițiile făcute, educatoarea a fost reținută inițial, iar sâmbătă, 15 ianuarie, a fost arestată pentru 30 de zile.

Tatăl victimelor a fost trimis în judecată, pe 6 ianuarie, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Pe 11 ianuarie, a fost eliberat din arest și se află acum sub control judiciar.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *