CAZ EXTREM: TÂNĂRĂ, VIOLATĂ ȘI UCISĂ CHIAR DE REFUGIATII PE CARE ÎI AJUTA

ex22

O tânără susținătoare a paginii de Facebook “We Like Diversity” (Ne place diversitatea), a fost ucisă chiar de cei pe care îi susținea. Tânăra făcea parte din mișcarea multiculturală, voia o Suedie mai permisivă fată de imigranți.

Elin Krantz se fla într-un tramvai chiar cu imigranții pentru care milita să fie primiți în țară. Tânăra se îndrepta spre cartierul Hisingen, doar că nu a mai apucat să ajungă la destinație.  Femeia a fost violată și apoi ucisă de imigranții africani.

Vinovatul, un refugiat african în vârstă de 23 de ani, a fost arestat la scurt timp după producerea crimei și pus sub acuzare.  Potrivit procurorilor, atacul a fost catalogat ca fiind o crimă extremă.

VEZI SI: Imagini TERIFIANTE: Olandezi atacati cu CUTITE intr-o tabara de REFUGIATI din Franta. Sustinatorii IMIGRANTILOR le cer sa STEARGA imaginile – VIDEO

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

2 comentarii la „CAZ EXTREM: TÂNĂRĂ, VIOLATĂ ȘI UCISĂ CHIAR DE REFUGIATII PE CARE ÎI AJUTA

 • 18 ianuarie 2016 la 14:38
  Permalink

  Mai lasatii in tara sa va violeze toate femeile ca va fost mila de ei,iar ei acum va fac harachiri.Astia nus oameni ca sunt salbatici din jungla araba.

  Răspunde
 • 25 ianuarie 2016 la 21:10
  Permalink

  Exprimandu-ma civilizat si legal,sunt de acord cu Viktor Orban,are toata dreptatea sa inchida granitele,si sa nu lase sa treaca asa zisii "refugiati". Dovada,faptul ca altii ii urmeaza exemplul,Austria,Slovenia,Danemarca,Finlanda,Suedia,Cehia,Polonia…sa continui? Pana si Germania si-a schimbat atitudinea,ca sa nu mai vorbim de Franta,careia i-a iesit pe nas excesul de bunatate…! PE CINE NU LASI SA MOARA,NU TE LASA SA TRAIESTI!!!

  Răspunde

Lasa un comentariu