“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATI

“Catre o sluga a revizionismului maghiar” – Scrisoare deschisa catre prefectul judetului Mures

Tovarășe prefect Corneliu Grosu,

Constat cu amărăciune că tupeul și nesimțirea de care dai dovadă nu cunosc absolut nicio limită. Uns fără niciun fel de merit profesional într-o poziție de înalt funcționar public al statului român, te comporți ca un nomenclaturist pe tarlaua satului, de parcă ai moștenit Instituția Prefecturii Mureș din familie.

Cu toate că ți-am sesizat în nenumărate cazuri încălcarea Constituției României de către reprezentanți ai administrației publice locale, membrii ai UDMR și nu numai, energia cu care care îți bați joc de Constituția României și legile pe care ești atât de gras plătit să le aperi trădează o atitudine de slugă, nu de demnitar al statului român. Deși știi foarte bine că în cazurile în care ți le sesizez se încalcă legile și Constituția României, îți bați joc de mine în loc să aplici legea, ceea ce dovedește faptul că nu ești nici ticălos și nici neștiutor, ci doar o simplă slugă a grofilor maghiari care fac legea în județul Mureș.

Prefect-Corneliu-Grosu-Dan-Tanasa-Primar-Tg-Mures

Gurile rele spun că refuzi să faci ceva pentru că în curând vei ieși la pensie și nu vrei să ieși cu scandal. Așa o fi! Este însă revoltător faptul că un tovarăș care a refuzat să apere Constituția României să se bucure de o pensie atât de grasă și atât de nemeritată.

Vă promit că voi face tot posibilul să public un volum cu zecile de documente care probează refuzul dumitale de a aplica prevederile legale în vigoare în cazul steagului secuiesc arborat pe clădirile publice din județul Mureș, în cazul drapelului Ungariei arborat în diferite locații din județul Mureș sau în cazul inscripțiilor ”Kozseghaza” amplasate pe fațada primăriilor din județul Mureș.

Tovarășe Corneliu Grosu, meriți ca istoria să te țină minte așa cum ai fost atunci când ai avut ocazia să arăți ce-ai făcut tu pentru țara care te-a platit atât de gras: o slugă cu căciula în mână în fața grofilor maghiari!

Cu rezervată considerațiune,

Numitul Dan Tanasă, cetățean român

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.