Catelusul batut pana la moarte

q

Un pudel negru de sase luni a murit dupa ce a fost batut grav intr-o cladire…Un martor a care a asistat la aceasta „crima” ne-a relatat:

Acest catel a fost denumit „Speranta” de catre medicii veterinari care au incercat sa-i salveze viata. Proprietarul catelului nu a fost inca identificat!

Catelul a fost gasit de catre medicii veterinari in holul unei cladiri, dupa ce au fost sesizati de catre un martor care a asistat la acest nefericit eveniment. Catelul nu era agresiv, era speriat si incerca sa se adaposteasca de ploaie si fulgere in cladire. Paznicul cladirii la batut fara mila pana acesta nu mai misca dupa care a fost luat si aruncat in drum. La sosirea medicilor inca era in viata, dar suferise foarte multe fracturi. Au sperat ca il pot salva …de aici si numele pe care i l-au dat „Speranta”.  Catelul a murit in drum spre clinica veterinara.

A fost depusa o plangere impotriva paznicului … ancheta continuua, speram sa aiba o finalitate care sa descurajeze pe orcine altcineva care va incerca sa faca asa ceva.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL! NU ACCEPTAM SA CHINUIM ANIMALELE! NU SE POATE SA FIM ATAT DE INUMANI! – sursa: CYD.ro

q1 q2

VEZI SI: TIGANILOR le face placere sa maltrateze animale?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.