Câte spitale trebuie să mai ardă ca să plece Arafat? IMAGINILE GROAZEI

IMAGINILE groazei de la Constanța. Cum arată salonul ATI în care au murit 9 persoane – FOTO

Au apărut primele imagini din interiorul secției ATI Covid a Spitalului de Boli Infecțioase de la Constanţa, care a ars vineri dimineață. 9 persoane au murit în tragedie.

Flăcările au izbucnit în secția ATI în jurul orei 9.50. Ulterior tot spitalul a fost evacuat. Peste 100 de pacienți au fost scoși afară din spital pe ușă dar și pe geam și transferați la trei spitale din Constanța.

Imagini terifiante au fost surprinse în secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța după ce incendiul a fost lichidat. Potrivit pompierilor, salonul a ars aproape o oră.

Șeful ISU Constanța, Cristian Amarandei, a declarat că nouă din cei zece pacienți care erau în secția ATI Covid a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța au decedat și că au fost găsiți în pat.

Cauzele tragediei de la Constanța

Mai mulţi pacienţi au fost scoşi cu tuburile de oxigen pe faţă în stradă, pentru a scăpa din incendiul care a cuprins, vineri, Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa. Unii dintre ei au fost resuscitați chiar pe iarba din curtra spitalului.

Operațiunea de salvare a fost una dramatică. Tragedia a fost parcă trasă la indigo cu cele de la Piatra Neamț, din toamna anului trecut, și de la Matei Balș, de la începutul acestui an.

Surse IGSU au declarat că circuitul electric ar fi fost suprasolicitat, după ce numărul de paturi a fost suplimentat la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *