“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Moment catastrofal pentru Moscova. Ce s-a intamplat cu avionul care îl transporta pe Serghei Lavrov către Beijing

lavrov

Avionul care îl transporta pe Serghei Lavrov într-o misiune diplomatică la Beijing s-a întors spre Moscova. Subiectul a fost comentat de analistul Bogdan Chirieac.

Avionul care îl transporta pe ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, într-o misiune diplomatică la Beijing, s-a întors din zbor spre Moscova, relatează ziarul german Bild. Conform sursei citate, avionul lui Lavrov era programat să aterizeze la Beijing joi. Nu este clar dacă Beijingul nu a mai vrut să îl primească pe Lavrov sau dacă Putin i-a ordonat să se întoarcă înapoi la Moscova.

„Oricum ar fi, nu este o veste bună pentru regimul lui Vladimir Putin, sub nicio formă”, a spus analistul Bogdan Chirieac. „Singura șansă a Rusiei de a sta cât de cât la suprafață și de a nu se scufunda cu totul este China”, a precizat Bogdan Chirieac, joi după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Ulterior, a adăugat: „Fără sprijinul economic chinez, practic, vom avea o Rusie în haos. Deocamdată, lumea este dezinformată puternic din cauza propagandei Kremlinului, dar, în momentul în care îți dispar mâncarea, energia și alte lucruri de genul acesta, vor fi mari probleme în Rusia. Doar China poate să țină pe linia de plutire o țară ca Rusia. Dacă China se răzgândește, dintr-o mie de motive, probabil cel mai important motiv fiind negocierile cu Statele Unite, atunci, atenție, fiindcă nicio Rusie în haos nu este în favoarea securității mondiale”, a mai spus Bogdan Chirieac.

Revenind la subiectul privind avionul care îl transporta pe Serghei Lavrov, Bogdan Chirieac a adăugat: „Poate a fost o defecțiune tehnică a avionului. Dar, dacă ar fi fost așa ceva, Kremlinul ar fi dat un comunicat, însă nu a dat niciun comunicat, deci este o chestiune care ține de politică și diplomație ruso-chineză.”

„O să aflăm motivele pentru care s-a întors avionul, dar este și o jignire gravă pentru Rusia cu ministrul de Externe în aer să întorci avionul… Este un semnal catastrofal pentru Moscova”, a subliniat Bogdan Chirieac.

Joe Biden va vorbi cu Xi Jinping despre competiţia SUA – China şi războiul din Ucraina
Amintim că preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, va avea, vineri, o conversaţie cu omologul său din China, Xi Jinping, despre competiţia între cele două ţări şi despre războiul Rusiei împotriva Ucrainei, a anunţat Casa Albă.

„Este foarte importantă această informație și este în continuarea negocierilor de la Roma. Înseamnă că negocierile au avut un rezultat, pentru că, după ce s-a discutat acolo, s-au dus la nivelul următor, nivelul prezidențial. Înseamnă că cele șapte ore de discuție au avut niște rezultate”, a comentat Bogdan Chirieac.

Sursa: dcnews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.