Pregatiri pentru cataclism. Arafat rupe tacerea: Romanii sa-si faca provizii!

Pregătiri pentru dezastru. Secretarul de stat Raed Arafat rupe tăcerea şi îi sfătuieşte pe români să îşi facă provizii.

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat a declarat, vineri, că oamenii care locuiesc în zonele seismice ar trebui să aibă provizii de apă și mâncare neperisabilă pentru 3-4 zile, astfel încât comunitatea să-i poată susține pe cei care ar rămâne fără locuință în cazul unui seism, până când autoritățile se ocupă cu salvarea de vieți omenești, transmite realitatea.net.

„Pe noi ne-a şocat, a fost o ştire mare că nemţii au recomandat populației să-și facă provizii pentru 10 zile. Este o normalitate, mai ales în zone seismice. În Statele Unite, în Japonia, peste tot se recomandă populației să aibă provizii pe cel puțin 3-4 zile – provizii de apă, mâncare neperisabilă și, dacă iei medicamente, să ai un stoc de medicamente pe 3-4 zile și, bineînțeles, să verifici data de expirare.

Citiți și:  Raed Arafat tocmai a dat breaking news-ul momentului. Românii care vor ieși din casă doar cu declarație. Se aplică de luni

Dacă se întâmplă așa ceva (un cutremur, n.r.), principalul rol al statului este salvarea de vieți și va fi concentrat pe acest lucru. Paralel cu asta, statul va fi concentrat pe refacerea tututor aspectelor guvernării, funcționării statului – utilități, comunicații, sisteme de coordonare. Toate aceste aspecte sunt prioritatea statului în caz de cutremur. Comunitatea trebuie să fie pregătită pentru o perioadă de cel puțin 2-3 zile să supraviețuiască. Dacă nu e nimeni rănit, dacă nu mai au casă, să aibă posibilitatea comunitatea respectivă să-și mențină oamenii în condiții cât de cât acceptabile, dar concentrându-se pe salvarea de vieți. Lucru care se întâmplă acum în Italia”, a spus Raed Arafat.

Citiți și:  Raed Arafat vorbește despre cel mai NEGRU scenariu

VEZI SI: Imagini APOCALIPTICE din ITALIA. „Este ca in INFERNUL lui Dante”. Patru orase, aproape RASE de pe fata pamantului

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile