Cat TUPEU! Un TIGAN care candideaza pe listele PSD, fabuleaza: „Romanii sa isi schimbe numele daca nu vor sa fie confundati cu noi!”

ne

Daca nu ati auzit pana acum de Ciprian Necula, va vom face o mica descriere, poate, poate faceti legatura si realizati cine este acest…tupeist din garda PSD. Spun doar tupeist si ma controlez cu greu pentru a nu folosi altfel de cuvinte de mii de ori mai dure.

Pe scurt, acest personaj este fost secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene. Ciprian Necula este un alt „tehnocrat” care viseaza sa ajunga deputat in capitala, din partea PSD-istilor. La inceput a fost cunoscut pentru faptul ca lupta ca drepturile minoritatilor sa fie respecatate, de-altfel si el este o minoritate. Acest Necula a fost atras în Guvern încă din timpul lui Victor Ponta. Cei care sunt in masura sa aiba o reactie puternica in fata lui, sunt votanţii naţionalişti cultivaţi de Partidul Social Democrat cu sloganuri precum ”Mândru că sunt român”. Spunem asta pentru ca proaspatul PSD-ist crede ca denumirile ”România” şi ”român” sunt nepotrivite şi ar trebui schimbate.

VEZI SI: Nu exista rromi, exista TIGANI! Astept amenda de la Statul ROMAN…

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

O serie de declaraţii făcute în septembrie 2014 conturează un profil neașteptat candidatului PSD, incompatibil atât cu sloganul ”Mândru că sunt român”, cât și cu ”îndrăzneala de a crede în România”, la care invită social democrații lui Liviu Dragnea. Potrivit domnului Ciprian Necula, insăsi denumirea de ”român” ar trebui schimbată pentru a evita confuziile cu etnia ”romă” din care face parte.

Intr-un interviu mai vechi, personajul din povestea de astazi, vorbea deschis despre avantajul tiganilor de a fi numiti „rromi” in fata romanilor. Iata cum fabula:

”Reporter: Nu e un inconvenient pentru noi, românii ceilalți, că se creează confuzia asta între rromi și România?

Ciprian Necula: O fi o confuzie, dar atunci să schimbăm numele țării în Valahia. Dacă avem Valahia, nu mai e confuzie cu rrom. Denumirea de rrom e mult mai veche decît cea de român. Locuitorii din această zonă se numeau valahi cînd nouă ni se zicea rromi. Cred că ar fi corect să rămînă valahi”.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Candidatul PSD crede că multe dintre caracteristicile minorității țigănești aparțin, de fapt, etnicilor români. Nunțile în stradă și căsătoriile între copii sunt doar două exemple, spune Necula.

VEZI SI: Actualitatea tiganeasca | TIGANI SAU ROMI? – Sondaj de opinie!

”Rep.: Clan-clan, dar de ce ies în stradă să stea pe scaune și să mănînce semințe, de ce nu stau la ei acasă?

C.N.: Să-ți spun ceva. De la români le vine. Obiceiul cu nunta în stradă, în uliță, nu rromii l-au inventat. E un obicei străvechi. Te rog să te gîndești puțin. Rromii au fost sclavi și au împrumutat ce au văzut la români.

Rep.: Tot de la români au luat și căsătoriile la vîrsta de zece ani?

C.N.: Da, exact, este preluată tot de la români, așa se făcea pe vremuri”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Hitler se invarte in mormant saracul! cand vede ca va inca va inmultiti si nu a terminat nimeni treaba care a inceputo el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.