Cat timp va dura PANDEMIA? Streinu-Cercel lansează o variantă cutremurătoare

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel lansează un scenariu cutremurător cu privire la finalul epidemiei de SARS-CoV-2 în România.

Streinu-Cercel afirma că pandemia nu va înceta până în 2023. Întrebat, în conferința comună cu Marcel Ciolacu și Gabriela Firea, în care s-a anunțat candidatura sa la parlamentare pe lista PSD, dacă-și menține această afirmație, răspunsul a fost: ”Categoric, da”.

”Am mai spus și poate se și reține că, de la o persoană infectată, în decursul a patru zile alte trei persoane vor fi infectate, după alte patru zile, alte 9 persoane vor fi infectate, după alte patru zile, încă 27 de persoane. Deci de la o persoană infectată, în curs de 12 zile, vom avea 40 de persoane infectate. Din acest moment, faceți un calcul simplu și vedeți în cât timp toată populația României ajunge să treacă toată prin infecție. Ca atare, fiind un virus cu răspândire relativ lentă și nu unul cu răspândire rapidă precum cel rujeolos, care are un nivel de infecțiozitate de peste 95%, nu funcționează sistemul de protecție la nivel de turmă și, ca atare, se va întinde pe 2 ani de zile. Suntem în 2020, mai puneți 2021-2022 și abia în 2023 s-ar putea să respirăm ușurați”. a explicat Streinu-Cercel.

Despre testarea în masă, Streinu-Cercel spune că ”trebuie făcută, nu vom reuși să depășim cu ușurință pandemia fără testare”.

Dcnews.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *