Cât e șpaga pentru admiterea la școala de poliție

PRINS ÎN FLAGRANT CÂND PRIMEA MITĂ PENTRU A FACILITA INTRAREA ÎN POLIȚIE

Ofițeri de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Buzău, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile față de o persoană cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.

Acțiunea a avut loc în urma denunțului formulat de o persoană fără calitate specială, la data de 29 septembrie 2022. Polițiștii buzoieni au procedat la organizarea și prinderea în flagrant, în aceeași zi, a inculpatului, în timp ce primea suma de 2.500 de lei reprezentând ultima parte din suma totală primită, respectiv 3.500 de euro, bani pretinși și primiți în tranșe cu ocazia unor întâlniri anterioare. În schimbul acestor sume de bani, inculpatul a pretins că are influență pe lângă funcționari M.A.I. din cadrul comisiei de organizare și desfășurare a examenului de admitere la Școala de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, pentru a-i facilita fiului denunțătorului promovarea examenului de admitere în cadrul acestei instituții de învățământ.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a inculpatului.

Rămâne să aflăm în zilele următoare cine a primit șpaga (Marin Tudor?), cine a dat-o și dacă fiul a mai devenit polițist.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *