Cât costa o noapte de amor cu Daniela Crudu? Concura la „prețuri” cu o blondă celebră din România – Foto

Daniela Crudu a fost implicată în cel mai mare dosar de prostituție cu vedete din România. La acea vreme se zvonea că prețul pentru o noapte de amor era în jurul sumei de 10.000 de euro.

La 29 de ani, Daniela Crudu este una dintre vedetele de la noi care sunt dependente de operațiile estetice – de altfel, de multe ori focoasa brunetă a fost criticată dur pentru felul în care s-a transformat în urma intervențiilor făcute.

În trecut, ea a fost suspectată că face sex pe bani, iar confirmarea a fost făcută în mod oficial mai mult sau mai puțin. Numele fostei asistente TV a fost vehiculat într-un mega-dosar de prostituție care s-a lăsat inclusiv cu arestări, scrie Cancan.

La acea vreme, Daniela Crudu nu a lăsat să se observe că ar fi afectată de demersurile procurorilor care s-au ocupat de dosarul de prostituție; ea și-a văzut în continuare de proiectele în care era implicată atunci. În plus, nu era pentru prima dată când era acuzată că face sex pe bani. La un moment dat, au existat zvonuri potrivit cărora ar întreține relații sexuale cu afaceristul Ioan Neculaie pentru sume de ordinul a mii de euro. Aceste lucruri au fost confirmate în momentul în care paparazzi au fotografiat-o în fața casei omului de afaceri din Brașov.

Un alt moment în care adevărul despre sumele colosale pe care le cerea pentru o partidă de amor a ieșit la iveală atunci când artistul Leo de la Strehaia a acuzat-o pe Daniela Crudu că i-ar fi cerut 10.000 de euro pentru a petrece o noapte ferbinte cu el. În ciuda infirmărilor făcute de brunetă, puțină lume i-a crezut declarațiile.

Pomenită în același dosar de prostituție, în 2010, cântăreața Emmy a fost surprinsă de o cameră de luat vederi în timp ce îi făcea “nota de plată” unui client. Actiunea a avut loc într-o cameră de hotel, iar vedeta i-a cerut bărbatului suma de 200 de euro ca să întrețină relații sexuale normale și orale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *