Castrarea chimica, iar pe masa parlamentarilor. Noul „proiect de lege” impotriva pedofililor.

pedofil_12927700

Nota Nationalisti.ro: Pedofilia trebuie pedepsita cu moartea.

In goana dupa voturi, mai multi deputati si senatori ai partidului corupt PSD, au depus la Parlament o initiativa legislativa privind castrarea chima a pedofililor ale caror victime ajung sa moara in urma abuzurilor sexuale.

In acest fel, pedofilii ar putea fi obligati sa urmeze un tratament hormonal, iar ce care se vor supune masurii ar putea beneficia de o reducere a pedepsei la jumatate, transmite Digi 24.

Initiatorii acestui proiect de lege sustin ca masura este una reversibila si ca „prin masura de castrare chimica se intelege inhibarea pornirilor sexuale prin metode chimice a condamnatului gasit vinovat de abuz sexual asupra unui copil minor, in scopul prevenirii unei recidive”.

Acest proiect a fost depus pe data de 5 martie si urmeaza sa fie dezbatut in Senat, dupa care si in Camera Deputatilor, care este for decizional.

Printre initiatorii acestui proiect se numara 27 de deputati si senatori social-democrati (adica neo-comunisti) precum Catalin Radulescu, Ovidiu Iane, Maria Draghici, Petru Andea, Viorel Dragomir, Ion Scheau, Sorin Grindeanu, Constantin Radulescu, Petre Petrescu, Vasile Popenga, Cristian Rizea, Lucretia Rosca.

Aceasta nu este prima initiativa legislativa privind castrarea chimica initiata de parlamentarii romani, ce vor sa para interesati de popor si de viitorul lui.

Vezi si:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *