Cartianu sterge pe jos cu liderul AUR! „Nu e AUR, ci e PAR”

Grigore Cartianu îl face praf pe George Simion, liderul AUR într-un interviu exclusiv FANATIK. Jurnalistul nu a ezitat și a transmis că politicianul este mai degrabă un demagog depășit de situația în care se află.

„E un demagog care acum s-a trezit pe o poziție care îl depășește evident. Pregătirea lui nu e de nivelul acesta.

Nu știa cum să asorteze mesajul acela pur naționalist și antisistem cu nevoia pe care o simte de a se credibiliza cumva, de a ieși din zona nefrecventabilă”, a zis Cartianu.

Cum îl acuză Cartianu pe George Simion, liderul AUR!
Jurnalistul spune că politica pusă în scenă de reprezentanții AUR nu are cum să meargă la nesfârșit. Grigore Cartianu a glumit pe seama inițialelor partidului condus de George Simion

Citiți și:  AUR, ascensiune FULMIMANTA. Cui face jocurile partidul lui Simion? Analiza lui Cristoiu

„E greu de făcut treaba asta, mai ales că, partidul are acolo pe unul, spărgător de bancomate, cercetat în dosare de genul ăsta, pe alții, vectori anti mască, anti vaccin, niște anarhiști. De exemplu, lor le putem spune partidul anarhiștilor.

Partidul anarhiștilor români. Nu e AUR, ci e PAR. Partidul Anarhiștilor Români. Sau AUR – Anarhiștii Urlători din România. Că sunt urlători, ei sunt cam urlători. Anarhiștii urlători din România sau PAR, partidul anarhiștilor din România. Cu ideile lor, conspiraționismele lor, acolo se plasează”, a mai punctat Cartianu.

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Calitatea de deputat a lui Silviu Vexler este incompatibilă cu funcția de șef al Cultului Mozaic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.