Carnagiu pe sosea! 7 MORTI după coliziunea dintre o ambulanță și un camion

Carnagiu în Iași! 7 morți după coliziunea dintre o ambulanță și un camion.

Șapte persoane și-au pierdut viața în urma unui accident care a avut loc marți dimineață, 1 februarie, în județul Iași, localitatea Sârca. Conform primelor informații, accidentul a rezultat în urma unui impact dintre o ambulanță, un camion și un autoturism.

În urma impactului au rezultat cel puțin zece victime, dintre care șapte au murit.

”A crescut numărul celor în stop cardiorespirator la 6. Din păcate au fost declarate 5 decese, iar șoferul este în curs de resuscitare. Sunt alte patru persoane care au contuzii ușoare. Am crescut numărul ambulanțelor și al echipelor trimise” a declarat Diana Cimpoeșu, medic şef UPU-SMURD Iaşi, coordonator SMURD în regiunea de Nord-Est a ţării.

„Un accident rutier s-a produs în localitatea Sârca din comuna Bălțați. În accidentul rutier au fost implicate două autovehicule, cu posibil 7 persoane inconștiente și 1 ambulanță SAJ cu un pacient. La locul intervenției au fost alocate, un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor de la Tg. Frumos, un echipaj de Terapie Intensivă, un echipaj de Autospeciala pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM ) și un echipaj de prim ajutor de la Iași, dar și două ambulanțe SAJ Iași” au transmis reprezentanții ISU Iași.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.