CARNAGIU pe AUTOSTRADA după ce 28 de mașini s-au ciocnit în lanț

Accident în lanţ pe o autostradă din statul american Colorado. Cel puțin patru persoane au murit și zeci au fost rănite după după ce 28 de mașini s-au ciocnit.

Accidentul a avut loc pe o autostradă aflată în apropierea oraşului Denver. Din primele informaţii, de vină este şoferul unui camion, care a intrat cu viteză în mai multe maşini ce staţionau pe autostradă, în urma unui blocaj în trafic.

“Este anchetat şi va fi trimis după gratii la închisoarea din Jefferson, fiind acuzat de omucidere multiplă în trafic”, a susținut un polițist.

Bărbatul colaborează cu anchetatorii și, potrivit primelor sale declarații, se pare că frânele i-au cedat în timp ce conducea vehiculul.

Zeci de mașini au ars că o torță. Potrivit autorităţilor, incidentul este cel mai grav de acest fel care a avut loc vreodată în regiune.

“Oamenii alergau în toate părţile. Încercau să traverseze şi să meargă în direcţia opusă, pentru că sub pod totul exploda. Era fum negru, nu puteam să văd nimic. Auzeam doar explozii. În jur era numai panică”, a povestit un martor.

Autostrada a fost închisă pe ambele sensuri de mers, iar şoferii au fost îndemnaţi să evite zona.

Autorităţile studiază în prezent imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/