CARNAGIU pe autostradă. 12 oameni au murit, alți 15 au fost răniți. Unde s-a petrecut tragedia

12 persoane au murit, iar alte 15 au fost rănite într-o coliziune între o semiremorcă şi un minibuz, pe autostrada M5 din Munții Ural, cunoscută pentru astfel de tragedii.

Accident oribil în Rusia! 12 persoane au murit, iar alte 15 au fost rănite într-o coliziune între o semiremorcă şi un minibuz, pe autostrada M5 din Munții Ural, lângă localitatea Zaborovka, arată presa locală.

Accidentul s-a produs în regiunea Samara, la aproximativ 730 de kiometri sud-est de Moscova. Potrivit datelor preliminare, accidentul a fost provocat de șoferul minibuzului care a făcut o manevră eronată de depășire. Acesta a decedat. În total au fost rănite 24 de oameni, care în prezent sunt operați și îngrijiți la spital, a precizat guvernatorul regiunii, Dmitry Azarov, pe Instagram, citat de TASS.

Semiremorca ar fi derapat pe autostradă şi ar fi lovit minibuzul. În accident a mai fost implicată o mașină. Comisia rusă de anchetă a anunţat că a deschis o anchetă penală cu privire la accident.

Autostrada M5 e blestemată? Un camion face un carambol ca la Hollywood
În august 2020, un accident înfiorător, desprins parcă dintr-un film de acțiune de la Hollywood, a avut loc pe aceeași autostradă. Accidentul a devenit viral în mediul online. O cameră de supraveghere a traficului a surprins momentul în care un camion a intrat într-o mulţime de automobile ce staţionau în ambuteiaj, fără ca măcar să frâneze.

Accidentul a avut loc pe autostrada M5 din Ural, la kilometrul 1,649, în regiunea Celeabinsk. La volanul camionului de marcă Shaanxi se afla un bărbat în vârstă de 36 ani. El a relatat forţelor de ordine că nu a putut opri camionul pentru că a cedat sistemul de frânare. Totodată, şoferul nu a putut evita impactul cu mulţimea de maşini din cale. Singura cale de a evita accidentul a fost să intre într-un grup de oameni din proximitate, care lucrau la reparaţia drumului.

În acel carambol, pe lângă camion, au avut de suferit alte 5 maşini. În urma accidentului au decedat pe loc două persoane, iar alte 6 persoane s-au ales cu traumatisme uşoare.

Sursa: TASS

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu