CARNAGIU pe autostradă. 12 oameni au murit, alți 15 au fost răniți. Unde s-a petrecut tragedia

12 persoane au murit, iar alte 15 au fost rănite într-o coliziune între o semiremorcă şi un minibuz, pe autostrada M5 din Munții Ural, cunoscută pentru astfel de tragedii.

Accident oribil în Rusia! 12 persoane au murit, iar alte 15 au fost rănite într-o coliziune între o semiremorcă şi un minibuz, pe autostrada M5 din Munții Ural, lângă localitatea Zaborovka, arată presa locală.

Accidentul s-a produs în regiunea Samara, la aproximativ 730 de kiometri sud-est de Moscova. Potrivit datelor preliminare, accidentul a fost provocat de șoferul minibuzului care a făcut o manevră eronată de depășire. Acesta a decedat. În total au fost rănite 24 de oameni, care în prezent sunt operați și îngrijiți la spital, a precizat guvernatorul regiunii, Dmitry Azarov, pe Instagram, citat de TASS.

Semiremorca ar fi derapat pe autostradă şi ar fi lovit minibuzul. În accident a mai fost implicată o mașină. Comisia rusă de anchetă a anunţat că a deschis o anchetă penală cu privire la accident.

Autostrada M5 e blestemată? Un camion face un carambol ca la Hollywood
În august 2020, un accident înfiorător, desprins parcă dintr-un film de acțiune de la Hollywood, a avut loc pe aceeași autostradă. Accidentul a devenit viral în mediul online. O cameră de supraveghere a traficului a surprins momentul în care un camion a intrat într-o mulţime de automobile ce staţionau în ambuteiaj, fără ca măcar să frâneze.

Accidentul a avut loc pe autostrada M5 din Ural, la kilometrul 1,649, în regiunea Celeabinsk. La volanul camionului de marcă Shaanxi se afla un bărbat în vârstă de 36 ani. El a relatat forţelor de ordine că nu a putut opri camionul pentru că a cedat sistemul de frânare. Totodată, şoferul nu a putut evita impactul cu mulţimea de maşini din cale. Singura cale de a evita accidentul a fost să intre într-un grup de oameni din proximitate, care lucrau la reparaţia drumului.

În acel carambol, pe lângă camion, au avut de suferit alte 5 maşini. În urma accidentului au decedat pe loc două persoane, iar alte 6 persoane s-au ales cu traumatisme uşoare.

Sursa: TASS

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *