CARNAGIU Patru persoane, ucise cu o VIOLENTA EXTREMA, într-o clinica

Patru persoane au fost ucise într-un cămin pentru persoane cu dizabilități din Germania, iar o a cincea victimă a fost grav rănită. Suspectul principal este o asistentă.

Doi bărbați și două femei au fost victimele unor violențe extreme. A cincea persoană se află în stare gravă. Potrivit informațiilor obținute de publicația Bild, oamenii ar fi fost uciși cu un cuțit.

Corpurile neînsuflețite ale oamenilor au fost găsite în camerele lor, în seara zilei de miercuri, 28 aprilie. O asistentă de 51 de ani a fost reținută, ca principalul suspect în acest caz.

„Rănile tuturor victimelor sunt, în urma constatărilor, rezultatul unei violenţe intense, extreme,” au transmis oamenii legii, într-un comunicat. Aceștia nu au oferit mai multe detalii cu privire la circumstanțele în care oamenii au fost uciși.

O asistentă de 51 de ani a fost arestată pe loc. Potrivit informațiilor publicației citatate mai sus, femeia a refuzat să facă declarații, iar motivul crimei este necunoscut în momentul de față.

Polițiștii au fost chemați la fața locului în jurul orei 21:00, iar Departamentul de criminalistică a fost în incinta clinicii până noaptea târziu.

Clinica Thusnelda von Saldern Haus se află în Potsdam, oraș aflat în vecinătatea Berlinului. Acesta este specializată în îngrijirea persoanelor cu handicap mental sau fizic. Complexul din cartierul Oberlin include centre de îngrijire și școli, locuri de muncă și zone de locuit pentru persoane cu dizabilități și centre de consiliere.

Incidentul a șocat întreaga comunitate. Primarul din Potsdam, Mike Schubert, a spus, joi dimineața, că fapta este pur și simplu incredibilă: „gândurile noastre de astăzi sunt cu rudele celor uciși, cu rezidenții și cu toți angajații Oberlin. În lunga sa tradiție, Oberlin a reprezentat grija oamenilor pentru ceilalți, acest lucru face ca fapta de ieri să fie cu atât mai neînțeleasă pentru noi toți. În acest moment dificil, vom sta alături de rudele victimelor, de pacienți, rezidenți și angajații clinicii.”

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!