Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALSTIRI

CARNAGIU la Buzau. 4 MORTI dupa TERIBILUL ACCIDENT FEROVIAR. Ultima ora

accident feroviar
Patru oameni au murit, doi sunt în stare critică, iar zece au traumatisme multiple, după ce un microbuz în care se aflau 16 persoane a fost izbit violent de un tren şi târat sute de metri pe şine.

Nenorocirea s-a produs, aseară, pe un drumul naţional din Buzău.

A fost declanşat planul roşu de intrevenţie, iar la locul accidentului au intervenit zeci de pompieri, cadre medicale şi politişti. Politistii cred că şoferul microbuzului nu a respectat avertizarile. Ba chiar a rupt chiar şi bariera la trecerea de cale ferată.

Martorii povestesc scene dramatice. Şoferul ar fi depăşit coloana de maşini care aştepta să treacă trenul şi s-a dus direct în faţa locomotivei.

Patru morţi în carnagiul din Buzău
O fată de 24 de ani rănită în accidentul din Buzău a murit la spital, în această dimineaţă, numărul deceselor ridicându-se astfel la patru.

Alte două persoane se află în stare critică, iar zece sunt încă la Unitatea de Primiri Urgenţe, având leziuni toracice, craniene şi de membre.

Impactul a fost atât de puternic încât microbuzul a fost târât mai bine de 500 de metri. Bucăţi din el au fost împrăştiate pe linia de cale ferată, dar şi pe câmpul din apropiere.

Călătorii din trenul care venea de la Bucureşti şi trebuia să ajungă la Galaţi au sărit imediat să le acorde ajutor victimelor.

Victimele se întorceau din Franţa şi din Germania, de la muncă. Fuseseră preluate din Oradea de către microbuzul condus de către şoferul focşănean care ar fi trebuit să-i ducă în siguranţă acasă, în Galaţi şi Brăila, pentru sărbătorile Pascale.

Printre răniţii se află şi şoferul microbuzului, dar şi un minor de 17 ani.

Traficul feroviar a fost întrerupt mai multe ore până când o locomotivă a venit sa tracteze trenul.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.