GENERAL

CARNAGIU in Iran. 19 MORTI in urma unui teribil accident

ULTIMA ORA

Cel puţin 19 persoane au murit joi, în urma ieşirii de pe carosabil a unui autobuz, într-o zonă muntoasă în nordul Iranului, potrivit agenţiilor iraniene de presă, relatează AFP.

Accidentul, care a avut loc în noapte de miercuri spre joi, s-a soldat cu 19 morţi şi 24 de răniţi, potrivit agenţiei oficiale iraniene de presă Irna.

Agenţia de presă Tasmin evocă 20 de morţi.

Drama a avut loc către ora locală 3.00 (1.30, ora României) în regiunea Savadkuh, la aproximativ 150 de kilometri nord-est de Teheran, în provincia Mazandaran.

Autobuzul asigura o legătură între Teheran şi Gonbad-e Kavus, un oraş istoric situat în apropiere de Turkmenistan şi celebru prin turnul său de cărămidă din secolul al XI-lea, clasat în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, scrie presa locală, frânele autobuzului ar fi cedat, iar vehiculul a căzut într-o râpă.

E a doua catastrofă cu zeci de morţi din Iran în doar două zile, după ce miercuri de dimineaţă un avion ucrainean s-a prăbuşit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din Teheran.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.