CARNAGIU in Iran. 19 MORTI in urma unui teribil accident

Cel puţin 19 persoane au murit joi, în urma ieşirii de pe carosabil a unui autobuz, într-o zonă muntoasă în nordul Iranului, potrivit agenţiilor iraniene de presă, relatează AFP.

Accidentul, care a avut loc în noapte de miercuri spre joi, s-a soldat cu 19 morţi şi 24 de răniţi, potrivit agenţiei oficiale iraniene de presă Irna.

Agenţia de presă Tasmin evocă 20 de morţi.

Drama a avut loc către ora locală 3.00 (1.30, ora României) în regiunea Savadkuh, la aproximativ 150 de kilometri nord-est de Teheran, în provincia Mazandaran.

Autobuzul asigura o legătură între Teheran şi Gonbad-e Kavus, un oraş istoric situat în apropiere de Turkmenistan şi celebru prin turnul său de cărămidă din secolul al XI-lea, clasat în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, scrie presa locală, frânele autobuzului ar fi cedat, iar vehiculul a căzut într-o râpă.

E a doua catastrofă cu zeci de morţi din Iran în doar două zile, după ce miercuri de dimineaţă un avion ucrainean s-a prăbuşit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din Teheran.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.