Carmen Iohannis, pusă la zid de Dana Budeanu. Ce greşeală a făcut Prima Doamnă

Carmen Iohannis a fost criticată după apariţia de la recepţia oferită de Regina Elisabeta a Marii Britanii la Palatul Buckingham. Creatoarea Dana Budeanu explică ce greşeală a făcut prima doamnă.

Carmen Iohannis a participat la Reuniunea NATO de la Londra, alături de preşedintele Klaus Iohannis. Ținutele purtate de soţiile celor mai importanţi lideri mondiali au fost văzute şi comentate de milioane de oameni din întreaga lume.

La recepţia oferită de Regina Elisabeta a Marii Britanii la Palatul Buckingham, Carmen Iohannis a purtat o rochie realizată de stilistul român Andreea Tincu: ”o rochie simplă, bleumarin, până la genunchi, o lungime potrivită pentru acest tip de eveniment. La această rochie, prima doamnă a asortat o pereche de pantofi stiletto și o poșetă, amble de culoarea corai”, scrie playtech.ro.

Citiți și:  Dana Budeanu: 3 motive pentru care certificatul verde NU va funcţiona

Ce spune Dana Budeanu despre ţinuta lui Carmen Iohannis

Creatoarea de modă Dana Budeanu a criticat-o dur pe Prima Doamnă a României pentru alegerea făcută, precizând că astfel nu o va putea ”eclipsa” niciodată pe Melania Trump.

“Verdict Dana Budeanu

Niciodată în viaţa vieţilor şi încă în zece vieţi “Sărutări de mâini doamnei Carmen” n-o va putea eclipsa vestimentar pe Melania Trump!

Ce aveeeeeeţi?”, a scris Dana Budeanu pe contul ei de Instagram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. De ce trebuie sa se eclipseze ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.