Carmen Harra – previziuni uluitoare. Ce se va întâmpla în România după proteste

Carmen Harra face previziuni uluitoare cu privire la ce se va întâmpla în România în perioada următoare. Celebra Clarvăzătoare este stabilită în America de mai mulți ani, dar este la curent cu tot ce se întâmplă în țara noastră și ține legătura cu fanii ei din România.

Carmen Harra face previziuni despre țara noastră
Clarvăzătoarea știe că în aceste zile, mii de români au ieșit în stradă în semn de protest față de măsurile luate de autorități pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Au fost proteste în Capitală și în mai multe orașe din țară. Pe fondul pandemiei de coronavirus și a protestelor care se întâmplă în România în această perioadă, Carmen Harra a prezis ce ne așteaptă în viitor.

Citiți și:  Carmen Harra, despre efectele lui 2022: "Este o lecţie karmică la nivel colectiv, un an tulburător cu evenimente foarte șocante"

Ea spune că ce a început acum se va transforma într-o revoluție care va duce la căderea conducerii țării, dar și a șefului Comandamentului pentru Situații de Urgență.

Revoluția din România se va accentua, ducând la căderea conducerii, plecarea lui Arafat și instalarea unui nou guvern! Sunteți gata? Vă vorbesc despre asta de doi ani! Doamne ajută!, a scris Carmen Harra, pe Facebook.

Sursa: fresh24.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!