Carmen Harra, previziuni pentru România: Vine ceva semnificativ

În ceea ce privește pandemia, vedeta susține că această situație deranjantă pentru toți este pe cale să se încheie, dar asta nu înseamnă că în România nu vor exista anumite schimbări majore care vor fi benefice pentru țara noastră.

O să se încheie încet-încet cu această pandemie. Cel puțin în America se estimează în următoarele 2 luni să ajungem la o imunitate generală. Sunt state în care nu există mască, în Florida nu simțim deloc pandemia. De luni de zile nu ne afectează nimic așa că suntem foarte bine aici.

Să sperăm că situația asta se instalează și în România dar peste 2-3 luni va fi mult mai bine și în Europa. Per total, acolo, părerea mea, este că se exagerează mai mult decât este nevoie. Sunt îngrijorată și dacă îmi doresc ceva, sunt îngrijorată de starea generală, de starea colectivă a oamenilor, de stările de depresie, de faptul că oamenii își pierd speranța, își pierd încrederea și sunt demoralizați.

Citiți și:  Carmen Harra, previziuni uluitoare despre 2022: „Răsturnări politice în România. Vin descoperiri epocale”

Dorința mea este să trecem toți peste această încercare și să ieșim la lumină cu bine. Acestea sunt previziunile mele!”, a spus Carmen Harra.
Mai vine și ceva semnificativ în România

Sper însă că o să înțelegem că mai vine și ceva semnificativ în România, niște schimbări majore care vor perturba la nivel de economie, Guvern, starea generală dar la final va fi spre binele românilor,  foarte mulți români se întorc înapoi acasă, România încet-încet se regăsește pe ea și va exista o manifestare puternică în viitorul imediat apropiat că să readucă România în perimetrul internațional. 

Eu zic că lucrurile se întâmplă pentru binele general, așa că aștept să se lămurească totul și să ajung și eu în România.

Citiți și:  Carmen Harra, despre efectele lui 2022: "Este o lecţie karmică la nivel colectiv, un an tulburător cu evenimente foarte șocante"

Răbdarea e un lucru Dumnezeiesc. Eu sunt pozitivă în schimbările care vin și convinsă că au rostul lor. Sunt, pe undeva, chiar entuziasmată de transformările care urmează, încep să le văd în profunzimea lor, în totalitatea lor”, a completat ea pentru ciao.ro.

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!