Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Carmen Harra, previziune sumbră: ”Omenirea trece printr-un purgatoriu, vin alte pandemii, vine foametea”

carmen harra 1

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra vine cu noi previziuni deloc optimiste pentru perioada următoare.

Carmen Harra spune că pandemia COVID nu s-a încheiat, razboiul nici el, iar liniștea pe care la care tot sperăm pare că se lasă așteptată.

Chiar dacă, spune ea, vom scăpa de coronavirus, iar acest val șase nu va fi grav, ”revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați”.

Însă, până în anul 2033, omenirea se va confrunta cu multe probleme, iar abia apoi pacea, bunăstarea și ordinea se vor reinstala.

Carmen Harra: ”Inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice”
„Revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați. Dar nu, nu acest COVID. Acest COVID a ajuns la sfârșit. El va rămâne, că lumea îl mai va mai face. Acum se tratează altfel, înțelegem altfel, dar nu cred că el mai pune probleme majore.

Oamenilor le este frică și că vine foametea. Acesta e un alt aspect al problemelor cu care ne confruntăm. Deci, COVID-ul nu mai devine prioritate. A fost prioritar o perioadă de timp, acum nu mai este prioritar.

Acum prioritatea sunt alte elemente, cum ar fi inflația. Într-adevăr, inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice”, a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra, previziune până în 2033
„Omenirea, la ora actuală trece printr-un purgatoriu, o fază nu de involuție, ci de transformare care poată să țină până în anul 2033. Și abia de atunci intrăm într-o altă etapă de evoluție. Dar, haosul acesta prin care noi trecem este necesar pentru progresul nostru spiritual.

În final, pandemia ne învață lucruri esențiale ca să putem să evoluăm. Ne-am interiorizat, ne-am găsit pe noi, ne-am căutat alte resurse, am văzut cât suntem de puternici, că putem să trecem peste așa ceva”, a completat Carmen Harra.

Carmen Harra, previziune sumbră: „Vine foamete”
Clarvăzătoarea s-a referit apoi și la resursele planetei care sunt în scădere și a pomenit chiar de foamete.

„Într-adevăr vine foamete, iată, trăim niște călduri… (…) Copiii mei au fost în vacanță. N-am putut să ieșim din casă nici pentru o secundă, pentru că pur și simplu mureai de căldură.

Adică, iată că această problemă de care noi vorbim, cu încălzirea planetei, este de fapt o realitate. O realitate tristă, cruntă, cu care ne confruntăm și care în timp va duce la schimbările bolilor, la schimbări planetare”, a mai spus Carmen Harra.

Sursa: antena3.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.