Carmen Harra, predicții SUMBRE despre conflictul din Ucraina: “Este prima bătălie reală după Al Doilea Război Mondial. Karma se repetă”

Toată lumea vorbește despre un eventual conflict în jurul Ucrainei, iar de peste Ocean, Carmen Harra a enunțat câteva din previziunile legate de un posibil război. Cam sumbră situația!…

“Situația este foarte complicată și o să se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare. Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte.

Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui.

Citiți și:  Serghei Lavrov: Răspunsul SUA pentru Rusia se va ”SCURGE” în viitorul foarte apropiat. Putin decide următorii pași

De fapt, Biden este foarte contestat în America și va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el…

Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța…

De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte. Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare.

Citiți și:  SE RUPE frontul anti-Rusia în Uniunea Europeană

Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng politic, economic, inflație șamd.” – a explicat Carmen Harra în exclusivitate pentru Antena 3.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *