Carmen Dan și DEMISIA din MAI! S-a luat marea decizie! Breaking news

Jurnalistul Victor Ciutacu a anunțat că, în urma unei discuții cu ministrul Carmen Dan, aceasta i-a spus că nu va demisiona indiferent de cine îi va cere să facă asta.

Victor Ciutacu a anunţat, în direct la România TV, că a discutat cu cei doi miniştri pe care Klaus Iohannis îi vrea afară din Guvern: Carmen Dan și Teodor Meleșcanu.

„Am numai veşti proaste pentru domnul preşedinte Iohannis şi pentru doamna Dăncilă.”, a declarat Victor Ciutacu.

„Carmen Dan nu demisionează sub nicio formă iar domnul Meleşcanu a reconfirmat faptul că domnia sa nu a fost numit de către domnul preşedinte Iohannis, a fost propuse de ALDE, votat de Parlamentul României ca ministru şi nici domnia sa nu simte nevoia să facă plăcerea nici a domnului Iohannis, nici a doamnei Dăncilă. Deci Carmen Dan a anunţat public prin intermediul meu, într-o declaraţie acordată în exclusivitate România TV, că nu stă în genunchi nici ea nici partidul în faţa domnului preşedinte Iohannis şi că nu intenţionează să-şi dea demisia.”, a declarat Victor Ciutacu.

Citiți și:  „Ciutacu trebuia să stea 10 ani în pușcărie”. Dezvăluiri fără perdea despre tonomatul scursurilor

Teodor Meleșcanu a declarat că nu își dă demisia, iar vinovatul pentru cozile formate în diaspora este președintele Klaus Iohannis pentru că nu ar fi anunțat din timp că referendumul va fi organizat în același timp cu alegerile europarlamentare.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile